- Arkadaşlar phpBB Turkey'de tam sayamadım ama 500'ü aşkın mod bulunmakta.Bunun için arama bölümünü kullanarak arama yapınız ilk önce.İstediğiniz mod %90 ihtimal forumda vardır çünkü...
- Eğer arama kısmında bulamadıysanız herkezin bilgiği bir kuruluş olan phpbb hacks sitesinde arayınız. En az 10,000 adet phpBB2 & phpbb3 modu bulunmakta... Ben genellikle bulamadığım modları bu sitede ararım....
Tıklayın - Yine Cupra'nın sitesi phpbb mod'a bir bakınız.Ordaki modlar hemen hemen burdakilerle aynı ama bazı farklı modlarada raslayabilirsiniz...
Tıklayın - Aynı zamanda mod yazarları vardır... Smartor,Nivisec gibi bu kişilerinde modlarını tanıttıkları siteleri vardır.Kim bilir belki sizin aradığınız modu veya aradığınız türde modu bu kişiler yapmıştır
Smartor İçin Tıkla - Ve birazda arama motoru yardımı
Herzaman kullanmasamda google & yahoo'da phpbb modları ile ilgili herşeyi bulabilirsiniz...
- Mj Türkiye adlı mambo&joomla türkçe destek sitesine bakabilirsiniz...Ama ordaki modlarda burdakilerle aynıdır...
Tıklayın - Ve en son olarakta phpBB resmi sitesi mod veritabanına bakabilirsiniz...
Tıklayın
İstek Yapmadan Önce Kısa Bir Hatırlatma
- yeniturkBB
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
İstek Yapmadan Önce Kısa Bir Hatırlatma
Arkadaşlar ve yönetici kardeşlerim bilmiyorum her ne kadar bu konuyu açmak bana düşer ama yinede istekte bulunmadan önce kısa ipuçları vermek istedim.Forum gereksiz mesajlarla dolmasın diye...
.. Oktayusx ! [www.oktayusx.net]
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir