Arkadaşlar aşağıdaki resimde yer alan işaretli alanları Color_Groups'a nasıl entegre edeceğim? Yardımlarınız için teşekkürler.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Color Groups'a Entegrasyon
Re: Color Groups'a Entegrasyon
Arkadaşlar, sadece moderatör isimleri ile son kaydolan kullanıcının isimlerini color_groups'a entegre edemedim. İlk iki seçenekteki yardım talebim halen geçerlidir. İlgilenmenizi rica ederim.
Merhaba,
Entegreden kastın sanırım,uyarlamak.entegre diyince benimde kafam karıştı.renk atamalarını panelden yapıyorsun.mevcut olan gruplar ve vermek istediğin renk ayarlarını görebiliyorsun.
Fakat üyeler için (grupsuzlar) auto group modunu kullanarak istediğin gruba girmelerini sağlıyabilir,daha sonrasında o gruba istediğin rengi atayabilirsin.
Entegreden kastın sanırım,uyarlamak.entegre diyince benimde kafam karıştı.renk atamalarını panelden yapıyorsun.mevcut olan gruplar ve vermek istediğin renk ayarlarını görebiliyorsun.
Fakat üyeler için (grupsuzlar) auto group modunu kullanarak istediğin gruba girmelerini sağlıyabilir,daha sonrasında o gruba istediğin rengi atayabilirsin.
Mirach sağol ilgilendiğin için, moderatör isim listesinin olduğu kısım neden moderatörlere verdiğim renkte olmuyor. Bana o lazım. Resme dikkatlice bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Ayrıca foruma son kaydolan kullanıcının da rengi değişmiyor. Entegrasyondan bunu kastetmiştim. Teşekkürler..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir