admin panelini bulamıyorum

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
spider-man
Kayıtlı Kullanıcı

admin panelini bulamıyorum

Mesaj gönderen spider-man »

iyi günler arkadaşlar ben phpbb forum kurdum admin ve moderatörün rengini farklı yapmak istiyorum admin panelinden yapılıyormuş fakat admin panelini bulamıyorum.acemiyim kusuruma bakmayın lütfen.admin paneli nerede oluyor. :oops:
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: admin panelini bulamıyorum

Mesaj gönderen radyobulut »

spider-man yazdı:iyi günler arkadaşlar ben phpbb forum kurdum admin ve moderatörün rengini farklı yapmak istiyorum admin panelinden yapılıyormuş fakat admin panelini bulamıyorum.acemiyim kusuruma bakmayın lütfen.admin paneli nerede oluyor. :oops:
normal üye girişi yaptıktan sonra sitenin altında bir yazı gözükecek ona tıklayınca parolanı tekrar soracak. Sonra admin panelindesin ;)
spider-man
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen spider-man »

sizin dediğiniz gibi yaptım.pekiyi renkleri nasıl değiştireceğim.temam çok güzel fakat adminin rengini farklı renk yapmak istiyorum.tema rengini degiştirmeden admin ve mod rengini degiştirmek istiyorum bu mümkünmü.anlatırmısınız?şimdiden teşekkür ederim. :)
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

spider-man yazdı:sizin dediğiniz gibi yaptım.pekiyi renkleri nasıl değiştireceğim.temam çok güzel fakat adminin rengini farklı renk yapmak istiyorum.tema rengini degiştirmeden admin ve mod rengini degiştirmek istiyorum bu mümkünmü.anlatırmısınız?şimdiden teşekkür ederim. :)
Bu konuda modifikasyonlar mevcut. Önce 'Mod Kurulum Makalesi'ni oku sonra artık bu işlere atıl ;)
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir