Siteme logo
- MustafaUgurluFan
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Siteme logo
siteme 498*100 boyutlarında banner istiyorum.resimleri ve yazılacak yazıyıda weriyorum yardımcı olursanız sevinirim.
resimlerin biri sağda diğeri solda olucak.ortayada EVİMİN ERKEĞİ DİZİSİ FANI yazıcak.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
resimlerin biri sağda diğeri solda olucak.ortayada EVİMİN ERKEĞİ DİZİSİ FANI yazıcak.
Re: Siteme logo
Umarım beğenirsin.
Fazla uğraşamadım!
Eğer başka arkadaşlarda yapmamı isterse boyut renk ve yazı gibi şeyleri sölesinler benim için kolaylık olur.
Fazla uğraşamadım!
Eğer başka arkadaşlarda yapmamı isterse boyut renk ve yazı gibi şeyleri sölesinler benim için kolaylık olur.
- MustafaUgurluFan
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
çok teşekürler kara.saolasın şimdilik idare eder beni bu.emeğine sağlık
Evet kısa bir süre idare etsin diye yapmıştım. Ben pek profesyonel değilim. Kendi çapımda bişeyler yapıyorum. Ancak sen banner istiyodun sanırım. Yani hareketli yazılar gelsin gitsin dönsün felan. Ben bunu sonradan anladım. Böle yapmış bulundum. Neyse pro arkadaşlar sana yardım edesiye kadar bununla idare ediver 

- MustafaUgurluFan
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
olsun saolasın.ellerine sağlık idare eder şimdilik beni bu.teşekür ederim.hangi programla yapıyorsun bunu kara?
macromedia fireworks mx
Ücretsiz her boyutta banner ve flash yapılır!
- MustafaUgurluFan
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bişi daha rica edebilirmiyim.yukarıdaki logonun arka planının şeffaf (transparan) olanını yapabilirmisiniz?
Ücretsiz her boyutta banner ve flash yapılır!
600BÜYÜK BİR:LİSE ÖDEV YAZSIN.YANINADA ARTI,EKSİ,ÇARPI İŞARETLERİ OLSUN KALEMDE OLABİLİR.:9-B ÖDEV SİTESİ: DE KÜÇÜK YAZSIN.(ALTINA)YAPARSANIZ SEVİNİRİM.BANA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.E-MAİLİM:[url]mailto:burakkorkmaz_20@hotmail.com[/url]
En son kozan71 tarafından 05.10.2007, 18:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
abi yapmıyomusunuz?ben lise ödevi isteyenim.hadi ama bi cevap yazın.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir