galeri + hide
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
galeri + hide
Forumda Aradım ama bulamadım, phpbb2 icin album mod ve hide link gizli msj modu arıyordum yardımcı olursanız seevinirim , sımdıden tskkrler...
- Black_America
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: galeri + hide
Galeri modu tamam onu ekledim.Hide link ve gizli mesaj ayrı ayrı mı ne oluyo o?asi-muslumcu yazdı:Forumda Aradım ama bulamadım, phpbb2 icin album mod ve hide link gizli msj modu arıyordum yardımcı olursanız seevinirim , sımdıden tskkrler...
Benim elimde hide var ama onu da ekliyorum.İşine yararsa sevinirin

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
PreMod grubu oluşturuyorum.Katılmak isteyenler ÖM atsınlar.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
kardesim cok tsskkrler yardımın icin bu gizli msj icin ekleigin mod phpbb2 e uyumlu dimi?
cogu yere baktımda phpbb plus icin olanı var...
- Black_America
- Kayıtlı Kullanıcı
Ya ben senin tam olarak gizli mesaj hide derken ne dediğini anlayamadım.Özel mesajlarda hide bbcode u mu istiyosun?asi-muslumcu yazdı:kardesim cok tsskkrler yardımın icin bu gizli msj icin ekleigin mod phpbb2 e uyumlu dimi?
PreMod grubu oluşturuyorum.Katılmak isteyenler ÖM atsınlar.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
demek istedigim msj yazınca konu gözükmesi [hide]link[/hide].
ve bi sorunum var onuda söylemek istiyorum, phpbb2 yeni kurdum, site bazı modlar yükledim,
en aktif üyeler, canlı istaistik, son konular vs. bunların grup renklerini yükleyince hata vereiyor berbat gözüküyor grp renkleri olmadan :S
ve bi sorunum var onuda söylemek istiyorum, phpbb2 yeni kurdum, site bazı modlar yükledim,
en aktif üyeler, canlı istaistik, son konular vs. bunların grup renklerini yükleyince hata vereiyor berbat gözüküyor grp renkleri olmadan :S
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 2 misafir