Arcade Mod lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim :(

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ehlimantaskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Arcade Mod lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim :(

Mesaj gönderen ehlimantaskin »

beylerben arcade mod 2.1.8 kurdum enteresan yanı şu ilk kurarken donkey kong diye bi oyun var zaten içinde çok iyi hoş ta ben başka oyun attım güzel çalışıyo ama oyun bittiğinde donkey kong oyunundaki gib yüksek skor,son oynayan gibi istatistikleri göstermiyo ve bişey daha var donkey kong oyununda oyun bitince newscore.php ye yönlendiriyo ama benim yüklediğim oyunlarda yönlendirmiyo sorunda bu işte nasıl halledebilirim ?

Ben Burdan olabiliceğini tahmin ediyorum ama ingilizce yok ki yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Full Telefon Filmleri - Her Çeşit :) - http://www.3gpfilmler.com
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Re: Arcade Mod lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim :(

Mesaj gönderen Mirach »

oyunun .swf si ile ilgili bir durum bu.Oyunları nereden atıyorsunuz forumunuza ?
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
ehlimantaskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Arcade Mod lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim :(

Mesaj gönderen ehlimantaskin »

ftp ile games klasörünün içine yeni bi klasör açıyorum donkeykong gibi mesela elektrik adam diye onun içine atıyorum oyunu sonra da add den ekliyorum oyunu herşey düzgün çalışıyo sorunsuz ama son oynayan , yüksek skor gibi durumları göstermiyo

sorduğun sorunun cevabı bumu yoksa soruyu benmi yanlış anladım ?
Full Telefon Filmleri - Her Çeşit :) - http://www.3gpfilmler.com
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir