html yapma
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
html yapma
birisi bana acaba bu .php bitişlerini .html yapma konusunda yardım edebilirmi türkçe açıklamasını yaptım siteyi aldıım adam sordum o mod kurulu imiş yaptım ama olmadı .hatcatess(midir nedir) onuda ayarladım da birisi baştan anlatsa daha iyi olur (başka bir sitede daha denedim onlada olmadı onun serveride ayrıdır)
Re: html yapma
Modu kurduktan sonra ordaki hatachhes_shorturl gibi bi dosya var onu .htacceshe çevirince ve tabi admin panelden aktifleştirince çalışması lazım 

- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
yok ya nerde orda sen isimleri biraz acayip yazmışsın onuda galiba bi sorun yok onu sadece .hatcatess yapcaz demek istiyosun galiba demieXspet yazdı:Modu kurduktan sonra ordaki hatachhes_shorturl gibi bi dosya var onu .htacceshe çevirince ve tabi admin panelden aktifleştirince çalışması lazım
Dosyanın ismi önemlimi?
Ne demek istediğimi anlamışsındır sanırım..
Ne demek istediğimi anlamışsındır sanırım..
hangi SEO modu kurulu ise o modun içinde .htacces düzenlemesi vardır, ona göre düzenlemen gerekir.
phpBB SEO (Search Engine Optimization)

Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
plusta gerek yok..
Admin paneinden açacaksın, .htcaces_shorturl dosyasının adını değiştireceksin o kadar..
Admin paneinden açacaksın, .htcaces_shorturl dosyasının adını değiştireceksin o kadar..
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sorunu yine ben çözdüm sanırım o .hatcatess in içinde forumun olduğu dizin var orda phpbb2 yazıyodu ben o yazıyı sildim sorun kalmadı oraya forumun hangi klasörde olduğunu yazcaz okadar oldu çalışıyo sağlam 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir