Sitem Haklı Olduğum Bir Tartışma Yüzünden Kapatıldı
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- ehlimantaskin
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Sitem Haklı Olduğum Bir Tartışma Yüzünden Kapatıldı
arkadaşlar ben hosting i http://www.dakikhost.com dan aldım ve sürekli sorun çıkmaktaydı geceleri saatlerce kapalı kalmaktaydı bende siteyle gece ilgilendiğim için bu beni delirtiyordu ve her sorun çıktığında mail atıyodum en son geçen gece yine bir sorun çıktı ve mail attın beni msn e ekledi daha sonra da tartıştık ve sitemi kapattı reklam amaçlı vermiyorum adresi http://www.3gpfilmler.com sitem ve benim üzerime de kayıtlı değil bi aracı sayesinde aldım ve adamlar benimle tartıştığı için başkasının üzerindeki siteyi kapattılar ne yapabilirim arkadaşlar ?
Re: Sitem Haklı Olduğum Bir Tartışma Yüzünden Kapatıldı
Tartışma ne şekilde gelişti bilemeyiz.Fakat haksız olduğunuz durumlarda host şirketlerini,kullanıcılarının oluşturduğu platformlarda şikayet edip referanslarını azaltabilirsiniz..
Yedekleriniz var ise sitenizi başka bir hosta taşıyabilirsiniz.
Yedekleriniz var ise sitenizi başka bir hosta taşıyabilirsiniz.
- ehlimantaskin
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
tşk Mirach ama istemeye istemeye de olsa açtılar
benden size bi öneri olsun sakın ha sakın dakikhost'la işiniz olmasın başınızı yakarsınız

- Webmasters
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Tam hatırlamıyorum ama bende oradan beleş hostmu almışitım bişeylik olmuştu sanki, ama yanılıyor bir başka firma ile karılştırıyor olabilirim ismini . Bu arada siteye girdim girer girmez şuna bakın ;
Yeni 1. DNS IP adresi: 80.93.221.100
Yeni 2. DNS IP adresi: 80.93.221.101
Kesinti adına özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Evet fazla iyi bir yer olmadığı belli gibi
Yeni 1. DNS IP adresi: 80.93.221.100
Yeni 2. DNS IP adresi: 80.93.221.101
Kesinti adına özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Evet fazla iyi bir yer olmadığı belli gibi

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir