yeni forum açınca boş sayfa çıkıyor! yardım lütfen..

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
cihad861
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yeni forum açınca boş sayfa çıkıyor! yardım lütfen..

Mesaj gönderen cihad861 »

http://www.pckopatclan.trtc.biz

arkadaşlar daha önce phpbb2 kullanıyordum birkaç moda sinirlenip sildim
phpbb3 kurdum ama şimdi de kategorilere yeni forum açamıyorum :x

istediğim kadar kategori açıyorum ama forum açamyı deniyince boş bir sayfayla karşılaşıyorum :shock:

tekrar giriş yapıp yönetim panelinden forum açma yerine bakıyorum forum açılmamış :x

kafayı yicemmmm neden olabilir kullandığım hosttan olabilir mi acaba??

Release Candidate 6 (RC6) yı ve Release Candidate 7 (RC7) yi denedim sorun iksinde de aynı....

yardım edin lütfenn
cihad861
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: yeni forum açınca boş sayfa çıkıyor! yardım lütfen..

Mesaj gönderen cihad861 »

http://pckopatclan.trtc.biz

arkadaşlar kategori ve forum açma işini hallettim ama forumun açıklamasının yazamıyorum :(

mesela kurallar diye forum diyelim altında da açıklaması olarak forumun kurallarını okuyunuz gibisinden bişeyler yazamıyorum yazınca ilk mesajımda dediğim boş sayfa geliyor ve forum açılmıyor

açıklama bölümünü boş bırakınca istediğim kadar forum açabiliyorum

birde birisi profilden avatarını değiştirince yine o boş safya çıkıyor

bilgisayarda wamp5 kurup orda da denedim ama aynı hataları orda da verdi acaba birkaç dosyada değişiklik yapsam düzelir miii??

arkadaşlar bu sorunlarla karşılaşan başka kimse olmadı mı???

yardım edin lütfennnn..
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir