Arkadaşlar Lütfen Bakın Forum Baştan Aşşa Hatalııı

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
cihad861
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Arkadaşlar Lütfen Bakın Forum Baştan Aşşa Hatalııı

Mesaj gönderen cihad861 »

arkadaşlar lütfen siteye girip bakar mısısnız

http://www.pckopatclan.trtc.biz

birileri yeni konu açtıığında ya da yeni msj gönderdiğinde hep aynı hata :!:

konunun başlığını istediğin kadar uzun yapabiliyorsun ama metin en fazla 3-4 karakter yazabiliyorsun sayı olarak yazınca çok da yazabiliyorsun ama metin yazamıyorsun yazıp gönderince boş bir sayfa yaa

mesela forumda kategori de oluştururken aynı sorun var kategorinin veya forumun ismini istediğim kadar yapabiliyorum ama açıklamasınını hiç yazamıyorum yazarsam yine aynı boş sayfa çıkıyor deli olucam lütfen arkadaşlar yardım edin

forum ayarlarından olabilir i acaba anlayanlar yardım etsin lütfennn :cry: :cry: :cry:

sorun hosttan da değil kendi bilgisayarımda wamp5 le denedim yine aynı hatalrrrr :[
lütfennnnnnn
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir