Forumda en son mesaj gönderilen konu görunen
Forumda en son mesaj gönderilen konu görunen
Merhaba dostlar,
Bu sitede ve turkiyeforum.com sitesinde kullanilan modu ariyorum. Yani forumun anasayfasindaki gibi son gönderilen bölümünde önce hangi en son konuya katildi diye gösteriyo altinda tarih ve en son üyenin ismi. Benim istedigim en son hangi konuya katilirmissa ansayfada görünsün tipki bu sitedeki gibi. Simdiden tesekürler saygilar
Bu sitede ve turkiyeforum.com sitesinde kullanilan modu ariyorum. Yani forumun anasayfasindaki gibi son gönderilen bölümünde önce hangi en son konuya katildi diye gösteriyo altinda tarih ve en son üyenin ismi. Benim istedigim en son hangi konuya katilirmissa ansayfada görünsün tipki bu sitedeki gibi. Simdiden tesekürler saygilar
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Daha önce Başka herhangi bir MOD yüklediyseniz kodlarda değişim yapmış olabilirsiniz.index.php dosyasının içeriğini kopyalayın yardımcı olayım.
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
bende easysubforum yüklü farklı kodlar gorunuyo ben nasıl uyarlayabilirim..
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
bunu nasıl duzeltebılırım ?? mesaj kısmı cıkmadı bende
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
bunu nasıl duzeltebılırım ?? mesaj kısmı cıkmadı bende
Kod: Tümünü seç
$sql = "SELECT f.*, p.post_time, p.post_username, u.username, u.user_id, t.topic_id, t.topic_title
FROM ((( " . FORUMS_TABLE . " f
LEFT JOIN " . POSTS_TABLE . " p ON p.post_id = f.forum_last_post_id )
LEFT JOIN " . USERS_TABLE . " u ON u.user_id = p.poster_id )
LEFT JOIN " . TOPICS_TABLE . " t ON t.topic_last_post_id = f.forum_last_post_id)
GROUP BY f.forum_id ORDER BY f.cat_id, f.forum_order";
// END Modified by Easy Sub-Forums MOD
break;
}
if ( !($result = $db->sql_query($sql)) )
{
message_die(GENERAL_ERROR, 'Could not query forums information', '', __LINE__, __FILE__, $sql);
}
$forum_data = array();
while( $row = $db->sql_fetchrow($result) )
{
$forum_data[] = $row;
}
// Added by Easy Sub-Forums MOD
$attach=$forum_data;
// END Added by Easy Sub-Forums MOD
$db->sql_freeresult($result);
if ( !($total_forums = count($forum_data)) )
{
message_die(GENERAL_MESSAGE, $lang['No_forums']);
}
//
// Obtain a list of topic ids which contain
if ( $forum_data[$j]['forum_last_post_id'] )
{
// Modified by Easy Sub-Forums MOD
if (strlen($forum_data[$j]['topic_title'])>=25)
{
$forum_data[$j]['topic_title']=substr($forum_data[$j]['topic_title'],0,25). "...";
}
$last_post_time = create_date($board_config['default_dateformat'], $forum_data[$j]['post_time'], $board_config['board_timezone']);
$last_post = '' . $last_post_time . '' . '<br />';
$last_post .= ( $forum_data[$j]['user_id'] == ANONYMOUS ) ? ( ($forum_data[$j]['post_username'] != '' ) ? $forum_data[$j]['post_username'] . ' ' : $lang['Guest'] . ' ' ) : color_group_colorize_name($forum_data[$j]['user_id']);
// END Modified by Easy Sub-Forums MOD
}
else
{
$last_post = $lang['No_Posts'];
}
#-----[ ACTION Find ]-----------------------------------------
#
if ( $forum_data[$j]['forum_last_post_id'] )
{
...
}
arkadaşlar yapmanız gereken basit alt forum kodlarını bir yere not alın daha sonra size verilen editlemeleri yapın sonra alt forum kodlarını aynı yerlerine yerleştirin ben öyle yaptım şu an sorunsuz çalışıyor.
benim istediğim bu color grupla uyumlu değil onu nasıl yapacaz.yardım eden olursa sevinirim.
benim istediğim bu color grupla uyumlu değil onu nasıl yapacaz.yardım eden olursa sevinirim.
bende alt forumda yok sadece mesajlarda gün belirtisi eklentisi var.karanima yazdı:arkadaşlar yapmanız gereken basit alt forum kodlarını bir yere not alın daha sonra size verilen editlemeleri yapın sonra alt forum kodlarını aynı yerlerine yerleştirin ben öyle yaptım şu an sorunsuz çalışıyor.
ve buldurduğu satırı değiştirtiyor daha önce
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir