phpBB Kurulumu

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen phpBB-TR »

phpBB-TR yazdı:localhostta bb2 kurulumunu anlatmıştınız oldu ama bb3 olmadı :?:

Kod: Tümünü seç

You are running an unsupported PHP version. Please upgrade to PHP 4.3.3 or higher before trying to install phpBB 3.0
bunun önüne nasıl geçebiliriz :?: bb2'deki programı indirdim belki ondan kaynaklanıyordur :roll: :?:
Yardım :?:
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

php versiyonunu yükselt diyor yani 4.3.3 veya daha yüksek yap diyor hangi host programını kullanıyorsan yeni sürümünü kur...
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen phpBB-TR »

phpTriad ile phpBB Kurulumu

galiba phpTriad, yeni versiyonunu nerden bulurum :?:
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

ben wamp serverı öneririm. ama phptriad için
http://sourceforge.net/project/download ... mirror=dfn
imdat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yardım

Mesaj gönderen imdat »

FTP felan bilmiyorum ben lütfen yardım edin. ben nasıl yönlendircem yani? yardım edin sitem http://www.e-cafe.tr.gg msn adresim aburakayaz@hotmail.com lütfen yardım.
Yardım edin lütfen.
imdat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yardım

Mesaj gönderen imdat »

FTP yönlendirme felan bilimyorum siz bana yardım edin msn adresim aburakayaz@hotmail.com siteme ekleyemiyorum yani siteme FTP felan anlamadımmmmmmmmm. :S:S
Yardım edin lütfen.
imdat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ya lütfen yardım edin

Mesaj gönderen imdat »

ya lütfen yardım edin arkadaşlar çoooook acil yapmam lasim akşama bitcek site.satiyom siteyi.
Yardım edin lütfen.
babazula
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

:s

Mesaj gönderen babazula »

sorun şu ki 2. adımda PHP setting register_globals is disabled: yazan ifadenin karşısında NO yazıyo ve sanırım buda benim 3. adıma geçmemi engelliyo.bu düzeltilebilir bi sorun mu yoksa hosttan kaynaklanan bi problem mi ?
Bahadır
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: phpBB 3.0 Olympus Kurulumu

Mesaj gönderen Bahadır »

Cute Ftp kullanıyorum. Aynı Ftp programımda 3 tane ayrı ayrı sitem var. 2 tanesinde CHMOD tıklayınca yazılabilir alan geliyor. Yeni aldığımda ise sadece özellikler kısmı var. Bu sorunu nasıl aşarım?
Dosya ekleri
hata.JPG
reptir
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen reptir »

sanırım http://www.kayyo.com hayatına son vermiş...
başka bir adres bilen varsa lütfen..
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

evet galiba kayyoda gitmiş galiba :D, bedava hostu boş ver bence hergün oncva emek harcayıp kurduğun forumuna birşey olacakmı endişesi taşımazsın. artık hostlar ucuzladı al bitane, kurtul.
rockandbeer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen rockandbeer »

Warning: main(./../includes/functions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/clubshare.freehostia.com/install/index.php on line 151

Warning: main(./../includes/functions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/clubshare.freehostia.com/install/index.php on line 151

Fatal error: main(): Failed opening required './../includes/functions.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/www/clubshare.freehostia.com/install/index.php on line 151

bu hataları alıyorum.. index halbuki orda.. bi kaç kere yeniden yükledim ama yine açılmadı installı yapadım sorun ne olabilir acaba ??
rockandbeer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re:

Mesaj gönderen rockandbeer »

seser yazdı:Beta 5'de sorun çıkarıyor kurarken.........Gerekli olan şeyler, bulunmasına rağmen "Test Again" diyor..........Böyle bir hata ile karşılaşanlar install_install.php dosyasının en altındaki kontrol kodlarını editlesinler, sadece dbnin kontrolünü bıraksınlar.........O zaman "Start Install" diye çıkıyor, sorunsuz, hatasız kuruyor........Güzel de çalışıyor.........

Selametle..........
beta 5 kurdum ve dediğin gib oldu ..install edemiyorum bi türlü..test ettiriyo sadece....

dediğin editlemeyi nasıl yapıcam acaba ?
Besiktastr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Besiktastr »

veritabanı hatası veriyor. veritabanı kurmak gerekiyor mu? yardım edermisiniz tşkler.

hallettim saolun yardımlarınız için :p
8 Harf 3 Hece Sadece Be-şik-taş
inlive
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen inlive »

"2- Daha sonra zip dosyasının içerisinden çıkan phpBB3 klasörünün altındaki dosyaları hostunuza FTP ile bağlanarak phpBB'yi kuracağınız ilgili yere gönderin."

Kısmını anlamadım FTP nedir bilmiyorum, ilgili yer neresi onuda anlamadım :( Kurulum videosunda bile hazır açılmışı var FTP'nin nereden açıldığını anlayamadım yani... Bir forum açmak istiyorum tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum lütfen!
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir