Arkadaşlar forum ana sayfada yukardaki "kendi mesajlarınıza" tıklayınca aşağıdaki hata mesajını alıyorum sorun ne olabilir acaba.
Could not delete old search id sessions
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'org_forum.search_table' doesn't exist
DELETE FROM SEARCH_TABLE WHERE search_time < 1193572417
Line : 658
File : search.php
yine ana sayfada cevaplanmayan mesajlara tıklayınca bu çıkıyo ekranda
Could not delete old search id sessions
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'dumangozlum_org_forum.search_table' doesn't exist
DELETE FROM SEARCH_TABLE WHERE search_time < 1193578106
Line : 658
File : search.php
serch.php de sorun
Re: serch.php de sorun
veritabanında search tablosu silinmiş tekrar oluşturman lazım.SQL Error : 1146 Table 'org_forum.search_table' doesn't exist
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Tabloları kontrol ettim Msql de serc tabloları duruyor başka birşey var heralde hatta emin olmak için tabloları silip tekrar yükledim ama sorun düzelmedi halen hata veriyorDn_35 yazdı:veritabanında search tablosu silinmiş tekrar oluşturman lazım.SQL Error : 1146 Table 'org_forum.search_table' doesn't exist
tablo yerinde ise veritabanını onarın olmuyorsa içini boşaltıp (dikkat search tablosunu silmeyeceksin) tekrar deneyin.
Bir mesajı daha var çünkü; Eski arama oturumlarını silemedi diyor.
Bir mesajı daha var çünkü; Eski arama oturumlarını silemedi diyor.
arama tablosunun içerini boşalttıktan sonra istersen Rebuild search moduyla yeniden oluşturabilirsin.Could not delete old search id sessions
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir