çözülemeyen ve aniden ortaya cıkan hata için yardım
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
çözülemeyen ve aniden ortaya cıkan hata için yardım
arkadaşlar prosilver kurulu sitemde hersey normal giderken birden bu sitede hiç forum yok demeye başladı. herseyi denememize rağmen bir türlü işin içinden cıkamıyorum. misafir izinlerinin her türlüsünü denedim ama olmuyo. bu konu hakkında bir fikri olan varsa ve yardımcı olmak isterse cok sevinirim.verimli anlar
http://www.uludagforum.net öğrencinin paylaşım mekanı
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: çözülemeyen ve aniden ortaya cıkan hata için yardım
kimsenin bilgisi yokmu şimdi. rc7 yi yükleyince site gozuktu ama rc7 hatalı üretilmiş. yeni konu acilmiyo.bi ilgilenin isterseniz
RC 7 nasıl hatalı anlayamadım?
Sitemiz yeni güncelleme çıktımı hemen güncelleniyor sitemize bakabilirsin. RC 7 de hata olsa sitemizdede olurdu.
Sitemiz yeni güncelleme çıktımı hemen güncelleniyor sitemize bakabilirsin. RC 7 de hata olsa sitemizdede olurdu.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
prosilver rc7 yi yukledim ve yeni konu acilmiyo. yanliş formda ileti girdiniz gibi seyler yaziyodu. ayrıca yonetim paneline de girilmiyo. ben yukledim hatali da yuklemedim. denedim olmadi ve tekrar sitenin bozuk haline geri indirdim forumu. saglam olsaydı son sürümü yüklerdim emin olun. ayrıca site şu site suan prosilver deil subsilver. belki stillerde sorun vardır.benim ilk soruma da cvp bekliyorum. bilen arkadaslar varsa cok mutlu olurum.
benimle aynı sorunu başka arkadaşta bildirmiş. o da cvp bekliyo.
viewtopic.php?f=20&t=11760
benimle aynı sorunu başka arkadaşta bildirmiş. o da cvp bekliyo.
viewtopic.php?f=20&t=11760
Sitemizde prosilver temasıda var, kullanıcı kontrol panelinden girip site tercihlerinden prosilveri seçip bakabilirsin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
-
- Kayıtlı Kullanıcı
arkadasım ters giden bişi var. tek ben değilim. ben butun sorunları okudum yıne bu hatayı size bildirren var. bi bakın derim. yoksa neden yuklemeyeyim. kurulumda hata vardir derseniz yok. ondan eminim
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 1 misafir