phpBB3 Beta 5 Sürümünden phpBB3 RC1 sürümüne güncelleme

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
adige
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: phpBB3 Beta 5 Sürümünden phpBB3 RC1 sürümüne güncelleme

Mesaj gönderen adige »

beta 5 ten direk son sürüm rc 7 ye yukardaki uygulamanın aynısı ile geçebilirmiyiz
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

adige yazdı:beta 5 ten direk son sürüm rc 7 ye yukardaki uygulamanın aynısı ile geçebilirmiyiz
Tabiki geçebilirsiniz...
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
adige
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen adige »

İlk Mesajın Eklentisinde Verilen, RC1 İçşn Ancak Ben Betadan RC7'ye Geçmek istiyorum İkisi Aynımı?
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

o eklenti Beta sürümlerinde bulunmayan yeni veritabanı tablolarını eklemek içindir.

Anlatılanları doğru yaparsan sorun çıkmaz ama her ihtimale karşı yedek almayı unutma.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
adige
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen adige »

Bu phpBB yüklemenizin ana dizininden önceki forumunuza giden diskteki ilgili yoldur ???

ben forumu forum veya phpbb vs. şeklinde klasör oluşturmandan direk ana dizine atmıştım o zaman bu yol neresi oluyor
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

ozaman boş bırak olduğu gibi bırak olmuyormu ozaman
adige
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen adige »

boş bırakmak olmuyor ama çözümü buldum

../ koymak yeterliymiş
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

Merhabalar bir konuyu daha hortlattım özür dilerim ama ben 20 Mayıs 2008 de bu php ile tanıştığımda zaten PhpBB3 3.0.1 çıkmıştı ve http://www.**********/duyuru-habe ... t2570.html adresinden direk onu kurdum. O dediğiniz RC1 ne ise onu tanımıyorum bile ama aynı hata kaç gündür bende de veriyo "Could not get style data" diyor. şimdilik local deyim ama sorun heryerde sorundur sanırım. Acayip olansa normal üyelikle girince bu hatayı veriyo ama kendi admin username imle girince sorunsuz çalışıyor :d Bu ne ola ki ? Subsilver2 kurulu olduğu için Prosilver i de kaldırıyorum ama değişmiyor hiç birşey. Orjinal yabancı sitelerinde de buna benzer çözümlerlerden bahsetmişler ama cache ve install temizliğide kurtarmadı ne yapmalıyım acil yardım plssssssss.......
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir