Selamlar Arkadaslar,
Ben forum konusunda cok cahilim o yuzden simdiden soracagim seyler size sacma gelebilir lutfen ters tepki vermeyin (: .
Php sayfalarimi web ile entegre etmek istemem yüzünden PHP-BB3 Olympus (on Mysql) forum kurmayı düşünüyorum (daha dogrusu kurmakzorundayım) Ancak arkadadaşlarım PHPBB forumlarının çok hacklendigini bana aktardilar..Açıkçası benim için forum içeriği çok önemli değil..Benim için önemli olan sadece üye bilgileri..Gerekli yedekleri gerekli zamanlarda aldigim takdirde, karsilasacagim riskler nelerdir neler olabilir bana yazabilirseniz cok sevinirim..
Simdiden cok tesekkurler
Xanderian
Guvenlik Sorusu ?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Guvenlik Sorusu ?
V bulletin - mybb veya başkaları hacklenmiyormuymuş. ?? Bence saçma olmuş. Ben mybb kullandım smf kullandım çok karışık gibi ama çok basitler. en iyisi phpbb derim sağlam güvenli Hele Hele phpBB3 daha yeni kullanmaya başladım ama süper ötesi birşey lisanslı satılan forumlardan bin kat daha güzel.
Yeni bir güne gülümse !
Re: Guvenlik Sorusu ?
phpbb3 zaten çok iyi bir yazılım. God sürüm de çıktı. Ve güvenlik modu da çıkarsa tam süper olur. Ayrıca muhakkak her forum sisteminde açık vardır. Önemli olan kimse bulamadan kapatmak 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 6 misafir