yellow kart kurulumu ile ilgili bi sorum var!...

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
fatihbaz

yellow kart kurulumu ile ilgili bi sorum var!...

Mesaj gönderen fatihbaz »

arkadaşlar yellow modu kuracam ama bi yerde takıldım

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
$sql = "SELECT m.post_id
FROM

#
#-----[ BEFORE, ADD ]-----------------------------------------
#
$search_msg_only .= ($only_bluecards) ? " AND p.post_bluecard>0 AND m.post_id=p.post_id " : "";

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
" . (($only_bluecards) ? ','.POSTS_TABLE . ' p ' : '') . "

diyor ama bendeki ;

$sql = "SELECT m.post_id
FROM " . SEARCH_WORD_TABLE . " w, " . SEARCH_MATCH_TABLE . " m
WHERE w.word_text LIKE '$match_word'
AND m.word_id = w.word_id
AND w.word_common <> 1
$search_msg_only";

bu şekilde...nasıl degişitiricem?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

şu şekilde olacak:
$search_msg_only .= ($only_bluecards) ? " AND p.post_bluecard>0 AND m.post_id=p.post_id " : "";
$sql = "SELECT m.post_id
FROM " . SEARCH_WORD_TABLE . " w, " . SEARCH_MATCH_TABLE . " m " . (($only_bluecards) ? ','.POSTS_TABLE . ' p ' : '') . "
WHERE w.word_text LIKE '$match_word'
AND m.word_id = w.word_id
AND w.word_common <> 1
$search_msg_only";
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
fatihbaz

hemen deniyorum zaten digerlerini bitirmiştim...teşekkürler..
fatihbaz

ingilizce olması haricinde bi sorun yok şuan :) acaba tr dil dosyası varmı?forumda bulamadım...********** den indirdim tr dil dosyası ama lang admin.php ve lang main.php deki degiştirilecek yerler yoktu içerisinde...

bide uyarı alanların isminin altında uyarı : 1 gibi bişey çıkmadı.onun için ayrı bişey mi yapmam gerekiyor.üyeye sarıkart verdim ama o yazı çıkmadı :(
masters
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen masters »

fatihbaz yazdı:ingilizce olması haricinde bi sorun yok şuan :) acaba tr dil dosyası varmı?forumda bulamadım...********** den indirdim tr dil dosyası ama lang admin.php ve lang main.php deki degiştirilecek yerler yoktu içerisinde...

bide uyarı alanların isminin altında uyarı : 1 gibi bişey çıkmadı.onun için ayrı bişey mi yapmam gerekiyor.üyeye sarıkart verdim ama o yazı çıkmadı :(
template editlerini kontrol et bide lang_main dosyasında yazılar varmı onlara bak
fatihbaz

template dosyasında olan degişiklikleri kontrol ettim ama bi sorun yok gibi..yalnız "lang_main dosyasında yazılar varmı " derken neden bahsettigini anlayamadım.yani hangi yazılar var mı?
fatihbaz

ESQARE,istedigim cevaplar şuan sende var ama sanırım ya bu konuyu görmedin yada işin başından aşkın.nolur yardım et şu kardeşine!....
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Türkçesi şu şekilde (kodları dosyanın en altında bulunan ?> bitiş tagının üzerine ekliyoruz):

lang_admin.php dosyası için:

Kod: Tümünü seç

// Start add - Yellow card admin MOD
$lang['Ban'] = 'Banlama'; 
$lang['Max_user_bancard'] = 'En yüksek uyarı sayısı'; 
$lang['Max_user_bancard_explain'] = 'Eğer kullanıcı bu limitten fazla sarı kart alırsa banlanacaktır'; 
$lang['ban_card'] = 'Sarı Kart'; 
$lang['ban_card_explain'] = 'Kullanıcı %d sarı kart alırsa banlanacaktır'; 
$lang['Greencard'] = 'Ban Kaldırma'; 
$lang['Bluecard'] = 'Mesaj Bildirme'; 
$lang['Bluecard_limit'] = 'Mavi kart dönemi'; 
$lang['Bluecard_limit_explain'] = 'Mesaja x sayısında mavi kart verildiği zaman moderatörlere bildirir'; 
$lang['Bluecard_limit_2'] = 'Mavi kart limiti'; 
$lang['Bluecard_limit_2_explain'] = 'Mesaj bu kadar mavi kart aldığı zaman ilk moderatörlere bildiri gönderilir'; 
$lang['Report_forum']= 'Bildiri forumu';
$lang['Report_forum_explain'] = 'Kullanıcıların bildiri mesajlarının gönderebileceği forum ID sini yazın, 0 değeri bu özelliği deaktif eder, kullanıcıların bu forumda mesaj/cevap ver yetkisi olması gerekiyor';
lang_main.php şu şekilde:

// Start add - Yellow card admin MOD
$lang['Give_G_card']='Kullanıcıyı tekrar aktif et'; 
$lang['Give_Y_card']='Kullanıcıya uyarı ver #%d'; 
$lang['Give_R_card']='Kullanıcıyı şimdi banla'; 
$lang['Ban_update_sucessful'] = 'Ban listesi başarıyla güncellendi'; 
$lang['Ban_update_green'] = 'Kullanıcı tekrar aktif edildi'; 
$lang['Ban_update_yellow'] = 'Kullanıcıya uyarı verildi, toplam %d uyarısı var.Limit %d uyarı'; 
$lang['Ban_update_red'] = 'Kullanıcı banlandı'; 
$lang['Ban_reactivate'] = 'Hesabınız tekrar aktif edildi'; 
$lang['Ban_warning'] = 'Uyarı aldınız'; 
$lang['Ban_blocked'] = 'Hesabınız bloklandı'; 
$lang['Click_return_viewtopic'] = 'Başlığa dönmek için %stıklayın%s'; 
$lang['Rules_ban_can'] = 'Bu forumda başka kullanıcıları <b>banlayabilirsiniz</b>'; 
$lang['user_no_email'] = 'Kullanıcının email adresi yoktur, bu nedenle bu olay hakkında mesaj gönderilemiyor.İsterseniz özel mesaj gönderebilirsiniz'; 
$lang['user_already_banned'] = 'Bu kullanıcı zaten banlı'; 
$lang['Ban_no_admin'] ='Bu kullanıcı FORUM ADMİNİ dir.Bu nedenle uyarı alamaz ve banlanamaz'; 
$lang['Rules_greencard_can'] = 'Bu forumda kullanıcılara ban veya unban <b>yapabilirsiniz</b>'; 
$lang['Rules_bluecard_can'] = 'Bu forumdaki mesajları moderatörlere <b>bildirebilirsiniz</b>'; 
$lang['Give_b_card'] = 'Bu forumun moderatörlerine bu mesajı bildirin'; 
$lang['Clear_b_card'] = 'Bu mesajda şu an %d mavi kart var. Eğer bu butona tıklarsanız bunları kaldırırsınız'; 
$lang['No_moderators'] = 'Bu forumun moderatörü yok bu yüzden bildiri yapamazsınız.'; 
$lang['Post_repported'] = 'Bu mesaj şimdi %d tane moderatöre bildirildi'; 
$lang['Post_repported_1'] = 'Bu mesaj şimdi moderatöre bildirildi'; 
$lang['Post_repport'] = 'Mesaj Bildirisi'; //Subject in email notification
$lang['Post_reset'] = 'Bu mesajda olan mavi kartlar sıfırlandı'; 
$lang['Search_only_bluecards'] = 'Sadece mavi kartı olan mesajlar arasında arama yapın';
$lang['Send_message'] = 'Moderatörlere mesaj yazmak için %stıklayın%s veya<br />';
$lang['Send_PM_user'] = 'Kullanıcıya Özel Mesaj göndermek için %stıklayın%s veya';
$lang['Link_to_post'] = 'Bildirilen mesaja gitmek için %stıklayın%s  <br/>--------------------------------<br/><br/>';
$lang['Post_a_report'] = 'Mesaj bildirisi';
$lang['Report_stored'] = 'Bildiriniz başarıyla iletildi';
$lang['Send_report'] = 'Orjinal mesaja dönmek için %stıklayın%s';
$lang['Red_card_warning'] = '%s kullanıcısına kırmızı kart vermek üzeresiniz.Bu kullanıcıyı banlar, eminmisiniz ?'; 
$lang['Yellow_card_warning'] = '%s kullanıcısına sarı kart vermek üzeresiniz.Bu kullanıcıya uyarı verir, eminmisiniz ?'; 
$lang['Green_card_warning'] = '%s kullanıcısına yeşil kart vermek üzeresiniz.Bu kullanıcının banını kaldırır, eminmisiniz ?'; 
$lang['Blue_card_warning'] = 'Mavi kart kullanarak mesaj bildirisi/şikayeti yapmak üzeresiniz.Forum moderatörleri bu mesaj için uyarılacaktır.Moderatorleri bu mesaj için uyarmak istediğinize emin misiniz ?'; 
$lang['Clear_blue_card_warning'] = 'Bu mesaj için mavi kart sayacını sıfırlayacaksınız.Devam etmek istiyormusunuz ?';
$lang['Warnings'] = 'Uyarılar : %d'; //shown beside users post, if any warnings given to the user
$lang['Banned'] = 'Uzaklaştırıldı';//shown beside users post, if user are banned
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
fatihbaz

türkcesini biraz eksikle az önce bitirdim zaten.ama yinede verdigini kullanayım nolur nolmaz :) tr si pek de önemli degildi aslında.benim bu modu kurma amacım zaten yapamadıgım şeydi..daha önceden size ö.m ile de sormuştum.üyelerin isminin altında yazan ;uyarı : 1 yazıyor.bunu hangi modla yapıyoruz diye.sizde bana bu modun ismini verdiniz.sayenizde modu kurdum,yalnız uyarı verdigim kişinin isminin altında buradaki gibi uyarı : 1 gibi bi yazı çıkmıyor.benim bu modu kurmamdaki tek amaç buydu zaten...

düzeltme : yardımların için tekrar teşekkürler,hallettim ;)
Kullanıcı avatarı
rhtgltkn
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen rhtgltkn »

arkadaşlar zahmet bu modu nerde bulabilirim.. sitede bulamadım...
zirve
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zirve »

bendede viewtopicde butona tıklıyorum birsey olmuyor
pitbull
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pitbull »

SQL sorgusunu sadece easy installer a göçre vermiş. manuel olarak phpmyadminden nasıl ekliyeceğiz. :?:
mustilem23
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: yellow kart kurulumu ile ilgili bi sorum var!...

Mesaj gönderen mustilem23 »

bu modun sql sorgusu n da hata alııyorum kuran arkadaslar yardımcı olabılırmı acaba mümkünse ve söyle bi kurulumu hakkında detaylı anlatım yapmalar mümkünmü acaba çünkü çok karısık geldı bana admın den bi rica olarak fazladan dil dosyalrı var bunları kullanmasak olurmu bu modda bir de install belgesinde anlatılmayan bir husus var yellow_card_db_update.php dosyası bu ne olacak az bucuk ıngılızce var ama kurulum dosyasında yazarın notlarını okuyun dıyor ama okadar ıngilizcem yok mümkünse bir saglam şekilde şu modu bi detaylı anlatbilirmi acaba ilginiz için teşekkürler...
dövüş oyunları sitesi
http://emuclubu.turkishinet.0lx.net/
mustilem23
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: yellow kart kurulumu ile ilgili bi sorum var!...

Mesaj gönderen mustilem23 »

sql sorgusunu atlattım modu kurdum cok ta güzel calışıyor fakat bi hata var modu kurduktan sonra şimdi demeyelım yanlıs kurmussun yanlıs degıl sanırsam benim sistemle uyusmayan sorgular var html bilmediğim için burda sormakta fayda görüyorum cünkü sorun şu(ben sitedeki her hangi bir konuya cevap yazı yorum gönderdedikten sonra bana bombos bir sayfa çıkıyor ınstall dosyasında benım dosyalarımla uyusmayan iki yer var sanırsam onlardan oluyo bu sorun yardımcı olursanız cok sevinirim dosyalrım alttaki gibi

# 
#-----[ FIND burada olabılır bı degısıklık var]------------------------------------------------ 
# 
$search_msg_only = ( $search_fields ) ? "OR post_subject LIKE '$match_word'" : '';
$sql = "SELECT post_id
	FROM " . POSTS_TEXT_TABLE . "
	WHERE post_text LIKE '$match_word'

# 
#-----[ REPLACE WITH burada olabılır bı degısıklık var ]---------------------------------------- 
#
$search_msg_only = ( $search_fields ) ? "OR pt.post_subject LIKE '$match_word'" : ''; 
$search_msg_only .= ($only_bluecards) ? " AND p.post_bluecard>0 AND pt.post_id=p.post_id " : ""; 
                     $sql = "SELECT pt.post_id 
 pt " . (($only_bluecards) ? ','.POSTS_TABLE . ' p ' : '') . "
                        WHERE pt.post_text LIKE '$match_word' 

bendeki search.php dosyasın da bulunan yer

{
							$match_word =  addslashes('%' . str_replace('*', '', $split_search[$i]) . '%');
							$search_msg_only = ( $search_fields ) ? "OR post_subject LIKE '$match_word'" : '';
							$sql = "SELECT post_id
								WHERE post_text LIKE '$match_word'
								$search_msg_only";
						}

posting.php de kaldıgım nokta da burası uyusmayan yer olarak---------------------------------------------

# 
#-----[ FIND ]------------------------------------------------ 
# 
$username = ($userdata['session_logged_in']) ? $userdata['username'] : '';
$poll_title = '';
$poll_length = '';
$subject = '';

# 
#-----[ REPLACE WITH burada olsı bı degısklık var]---------------------------------------- 
#

// Start replacement - Yellow card MOD
$poll_title = ''; 
$poll_length = ''; 
// End replacement - Yellow card MOD

# 
---------------------------------------------------------------------
bendeki posting.php dosyasındaki yer 

--------------------------------------------------------------------

$poll_title = '';