basoglanh yazdı:Yukarıda verdiğin kodla denedim olmadı başarılı diyo ama olmadı. Phpmyadminden admin şifresini değiştirdim yine olmadı. Phpmyadminden temayı değiştirdim yine olmadı. En son çare olarak ayın 23 ünün yedeğini yüklemek zorunda kaldım..
Niye zorunda kalasın ki, acelen ne o kadar, bir iki gün admin panele giremedin diye.. Eski yedeğinle tekrar dene düzeltmeyi, tabii, bu yazıdan önce yedek aldıysan..
Yukarıdaki kodu localhost ta denedim, çalışıyor.. Önce phpbb3/cache/ klasörünü temizliyor, sonra prosilverı ü varsayılan sitil yapıyor, site açıldı. Ama sen kullanıcıların sitili tercihlerini gözardı et dediyse o zaman açılmıyor..
phpMyAdmin de işlemler sonrası da cache yi temizlemen gerek.. Sadece veritabanından tema değişirse cache/ yüzünden eski tema görünür..
Alttaki sql kodu veritabanında,
tüm kullanıcılar 1 nolu sitili atar, (1 nolu güncel bir prosilver tahminen)
sonra varsayılan sitili de 1 nolu sitil yapar,
sonra da kullanıcıların sitil tercihini gözardı eder.. Bu kodu phpMyadmin de çalıştırdıktan sonra,
ftp ile hosting hesabına giri phpbb3/cache/ klasöründeki .htaccess ve index.htm hariç tüm dosyaları silerek cacheyi/zulayı temizlemen gerek.. O zaman çalışmalı..
Kod: Tümünü seç
UPDATE `phpbb_users` SET `user_style` = 1;
UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = '1' WHERE `config_name` = 'default_style';
UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = '1' WHERE `config_name` = 'override_user_style';