arkadaslar admin kontrol panelinden gzip i on yaptim ve ondan sonra foruma ulasmadim.
phpmyadmin den off yapmaya kalktigimda zaten 0 gosteriyor
ne oldu anlamadim
herhangi bir sekilde nasil duzeltebilecegim hakkinda bir fikri olan varsa cok sevinirim
cok sasirmis durumdayim
GZIP i actiktan sonra foruma ulasamiyorum
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: GZIP i actiktan sonra foruma ulasamiyorum
gzip tekrar kapa, off yap.
phpMyAdmin e gir,
oradan
phpbb_config tablosunu bul ve göz at
config name --------- config_value
gzip_compress -------- 0
Şu anda 1 ise 0 yap dene, 0 ise 1 yap kaydet, tekrar eski hale getir config ayarını.
Sorun buysa düzelir..
phpMyAdmin e gir,
oradan
phpbb_config tablosunu bul ve göz at
config name --------- config_value
gzip_compress -------- 0
Şu anda 1 ise 0 yap dene, 0 ise 1 yap kaydet, tekrar eski hale getir config ayarını.
Sorun buysa düzelir..
eyvallah kardes sagolasin.
sorun cozuldu
sorun cozuldu
pardon arkadaşlar birşey sorcam
) Ayıptır sorması bu gzip ne işe yarıyor

gzip sıkıştırmadır, yönetim panelinde açıklaması var,
açık olursa forum daha az bandgenişliği kullanır, ama daha çok işlemci yüküyle..
kapalı ise işlemci yükü az ama bandgenişliği biraz fazla kullanırmış..
açık olursa forum daha az bandgenişliği kullanır, ama daha çok işlemci yüküyle..
hııı anladım çok teşekkür ederimbplr yazdı:gzip sıkıştırmadır, yönetim panelinde açıklaması var,
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 0 misafir