Template-Logo-Banner

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Asil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Template-Logo-Banner

Mesaj gönderen Asil »

phpBB3 için bildiğim kadarıyla henüz subSilver dışında geliştirilmiş bir "template" bulunmamakta ve subSilver'da nasıl banner konur bilmiyorum. Logo için Site_logo.gif in yerine başka bir gif dosyası koyularak logo olayı hallediliyor. Fakat ben logonun yanına bir de banner koymak, ya da logoyu kaldırıp sadece banner falan koymak istiyorum. Bu değişiklikleri nasıl yapabilirim acaba ?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

styles/subSilver/template/overall_header.html dosyasını düzenleyerek ekleyebilirsiniz.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Asil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Asil »

ESQARE yazdı:styles/subSilver/template/overall_header.html dosyasını düzenleyerek ekleyebilirsiniz.
Peki o dosyayı illaa kodlarla mı düzenlemeliyim ? O dosyayı Frontpage vb. bir programla açıp o şekilde düzenleme şansım var mıdır ?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Maalesef, tema dosyalarını html kodları kullanarak düzenleyebilirsiniz.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

FrontPage hmtl editörüdür html dosyalarını FrontPage ile düzenleyebilirsiniz,

phpBB3 subSilver Teması xhml 1.0 olarak düzenlenmiştir kod yapısı biraz farklıdır, düzenlemek istediğiniz dosyanın mutlaka yedeğini alıp öyle düzenleyin olası hatalarda yedeği yüklersiniz.
Kullanıcı avatarı
cgrclk
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Template-Logo-Banner

Mesaj gönderen cgrclk »

Ben şu anda prosilver temasını kullanıyorum. Banner ımı değiştirmek istiyorum. Bu sitedeki gibi örneğin. Bu overal_header daki kodlardan hangileri phpbb3 banner kodları? ve o kodların yerine nasıl bi kod yazabilirim? anlatırsanız çok sevinirim.
kgoksel5
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen kgoksel5 »

evet logonun arkasındaki arka plana resim yada rengi degistirmek icin hangi kodu degıstırmek gerek?
Asil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Asil »

Güncelliyorum konuyu çünkü ben de şimdi Prosilver temasına geçtim ve banner ı değiştirmek için hangi kodlarla oynamalı bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

prosilver/imageset/imageset.cfg dosyasını açın

Kod: Tümünü seç

img_site_logo = site_logo.gif*52*139
yukardaki yeri kafanıza göre değiştirin.logonuzu imageset klasörüne atın.

ikinci bi banner koymak için overal_header.html dosyasını editleyin
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir