Resim de Mavı kutu içinde bulunan seceneklerın boyutunu(Puntosunu) Nasıl nerden Değiştirebilirim
Kırmızı kutu içindeki yazıyı kurumdan sonraki bi adımda yazmısdım sonradan değiştirilir diye aklıma geleni yazdım şimdi değiştirmem lazım nasıl değiştirebilirim...!
Bide üye kaydında şifre zorluk derecesını harf ve rakam yapmıstım bunu da değiştirmem lazım acıkcası kurumdan sonrakı site konfigirasyonu (avatar boyutu,şifre zorluk v.b) sayfasına nasıl ulaşabılırım forumu yeniden mı kurmam gerekir...
İlginize Şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM
Saygılarımla...!
Hasan DOĞAN ---- http://www.ghanelisesimezunlari.info
Anasayfa İle ilgili Yardım
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Anasayfa İle ilgili Yardım
etikletler ile oynarsan birden fazla yeri etkilersin, en iyisi birkaç yeni css kodu yazıver overall_header.html ye, mesela basitçe ezbere bir örnek yazayım.
Kod: Tümünü seç
<style type="text/css">
<!--
/* kalın site adı için */
.logodesc h1 {
font-size:12px;
}
/* açıklama için */
.logodesc .gen {
font-size:10px;
}
-->
</style>
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Anasayfa İle ilgili Yardım
tesk ederım
pekı forum kurulumundan sonra sıte ayarlarının yapıldıgı sayfaya nasıl ulasabılırım
pekı forum kurulumundan sonra sıte ayarlarının yapıldıgı sayfaya nasıl ulasabılırım
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir