[Düzeltme] Alt Forumlar <Üstten Aşağı>

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
yasarcan
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [Düzeltme] Alt Forumlar <Üstten Aşağı>

Mesaj gönderen yasarcan »

alt forumlar zaten üstten aşağı doğru çıkıyor ne yapmak istiyorsunuz anlamadım
surela
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen surela »

ya alt alta yaptımda bu seferde çok alt forumu olan konularda uzunca aşağı sıralanıyo buda ana sayfada hoş olmayan bi görüntü oluşturuyo bunu 4 veya 5 gruplar halinde yan yana yapacak bi kod var mı?
yasarcan
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen yasarcan »

surela yazdı:ya alt alta yaptımda bu seferde çok alt forumu olan konularda uzunca aşağı sıralanıyo buda ana sayfada hoş olmayan bi görüntü oluşturuyo bunu 4 veya 5 gruplar halinde yan yana yapacak bi kod var mı?
öle bişi varsa bende isterim. birde arkadaşım sana tavsiye alt forumun alt forumlarını ayarlarından değiştirerek anasayfada göstertmeyebilirsin
Qene
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Qene »

Ekleyen arkadaşa içten teşekkür..
VBulletin de ki gibi grup halinde görünürse tam süper olur.
8)
Kullanıcı avatarı
seth87
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen seth87 »

güzel gözüktü teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

Mod'u yükledim ancak admin panelinde alt forumları nerden aktif edebiliriz?
yorumuz
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen yorumuz »

iyi günler ben bu kodları nereye yapıştıracağımı bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

Hayırsever birisi şu modun nasıl çalışacağını yazabilir mi? Modu kurdum, zulayı temizledim ancak altforumlar hala gözükmüyor.
Kullanıcı avatarı
dlxattack
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen dlxattack »

malt yazdı:Hayırsever birisi şu modun nasıl çalışacağını yazabilir mi? Modu kurdum, zulayı temizledim ancak altforumlar hala gözükmüyor.
Yha bırakın şu 3 dha beta iyice modlar yenilensin sonra kullanırsınız destek filan kesilmicek 2 de merak etmeyin ;)
PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

dlxattack yazdı:Yha bırakın şu 3 dha beta iyice modlar yenilensin sonra kullanırsınız destek filan kesilmicek 2 de merak etmeyin ;)
Verilen bilgiler yanıltıcıdır, phpBB3 beta değildir, 5 adet beta dan sonra 8 adet RC çıkmış ve sonra (3.0.0) gold sürüme geçilmiştir, ardından geliştirme sürümü olarak 3.0.1-RC1 ve 3.0.1 duyurulmuştur, şu an 3.0.2 hazırlıkları yapılmaktadır. Arkadaş yaklaşık 2 sene geriden takip ediyor gibi görünüyor.

Bu sitede haber olarak verilmemiş, ancak phpbb.com da açıkca yazmakta:
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 4&t=900655

phpBB2 desteği hakkında phpbb.com da 1 konu altında 2 ayrı haber var, 1 Ocak 2009 da phpBB2 resmi olarak emekli olacak. Emeklilik aşaması ilk olarak 1 Ekim 2008 de phpbb.com daki phpBB 2.0.x indirme linklerinin kaldırılması ile başlayacak. Eğer önemli bir açık çıkarsa 1 Şubat 2009tarihe kadar yama çıkabilecek.

Bu tarihe kadar 2.0.24 te çıkması da muhtemel, SVN takip edenler 2.0.23 üzerine yapılan değişiklikler olduğunu görebilir.
Kullanıcı avatarı
dlxattack
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen dlxattack »

phpbb6 yazdı:
dlxattack yazdı:Yha bırakın şu 3 dha beta iyice modlar yenilensin sonra kullanırsınız destek filan kesilmicek 2 de merak etmeyin ;)
Verilen bilgiler yanıltıcıdır, phpBB3 beta değildir, 5 adet beta dan sonra 8 adet RC çıkmış ve sonra (3.0.0) gold sürüme geçilmiştir, ardından geliştirme sürümü olarak 3.0.1-RC1 ve 3.0.1 duyurulmuştur, şu an 3.0.2 hazırlıkları yapılmaktadır. Arkadaş yaklaşık 2 sene geriden takip ediyor gibi görünüyor.

Bu sitede haber olarak verilmemiş, ancak phpbb.com da açıkca yazmakta:
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 4&t=900655

phpBB2 desteği hakkında phpbb.com da 1 konu altında 2 ayrı haber var, 1 Ocak 2009 da phpBB2 resmi olarak emekli olacak. Emeklilik aşaması ilk olarak 1 Ekim 2008 de phpbb.com daki phpBB 2.0.x indirme linklerinin kaldırılması ile başlayacak. Eğer önemli bir açık çıkarsa 1 Şubat 2009tarihe kadar yama çıkabilecek.

Bu tarihe kadar 2.0.24 te çıkması da muhtemel, SVN takip edenler 2.0.23 üzerine yapılan değişiklikler olduğunu görebilir.
Beta dekrnen modların hepsinin beta olduğundan behasediyorum sen nerden takip ettiğin belli modlar filan daha gelişme aşamasında phpbb2 de açıklar çıksa biz kapatamıcakmıyız..... biz önlemleri aldık herzaman daima phpbb2 bir sorun olursa geççez phpbb3 e ama daha erken sende biliyorsun bunu daha phpbb3 hala geliştiriliyor phpbb3 e geçmek için erken tabiki bu sizin düşünceniz....
PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
Kullanıcı avatarı
Es-Es
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Es-Es »

Çok Güzel Bir Eklenti Ben Kurdum Çalışıyor

Bakmak İsteyenler Varsa http://www.iskitler.net
www.iskitler.web44.net
50 Mesaj Yazana Moderatörlük
100 Mesaj Yazana Süper Modluk
750 Mesaj Yazana Adminlik
1000 Mesaj Yazana Domain+250 Mb Full Özellikli netxx.net Uzantılı Host
1000 Mesaj Yazana Domain+500 Mb Full Özellikli trtc.biz uzantılı host
zeusbeyblade
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen zeusbeyblade »

Alt konu Halen gözükmüyor bu arada sizin verdiğiniz kodları bi dosya içinde verseniz daha iyi olurdu burdan ekledik admin panelinden ama sadece admin panelinde alt konu olarak gözükyor foruma gelince birşey yok
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

zeusbeyblade yazdı:Alt konu Halen gözükmüyor bu arada sizin verdiğiniz kodları bi dosya içinde verseniz daha iyi olurdu burdan ekledik admin panelinden ama sadece admin panelinde alt konu olarak gözükyor foruma gelince birşey yok
Merhaba,

Arkadaşım bu eklenti sadece varolan altforumların anasayfadaki görünümünde değişiklik yapıyor. Yani sizin altforumlarınız görünmüyorsa onun bu konuyla alakası yoktur. İzinlerle ilgili bir durum olabilir veya önbelleği boşaltmayı deneyebilirsiniz...

Sorun çözülmezse incelememiz için bi adres verebilir misiniz?

KOLAY GELSİN...
ufeedo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ufeedo »

iyide bu alt forum seyi nasil atiliyor.ne ile atiliyor?FTP ile mi yoksa phpMyAdmin mi?ne zor sey bu php forum yapmak
Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir