Portal Yardım

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
fdaslan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Portal Yardım

Mesaj gönderen fdaslan »

İyi günler...

phpbb3portal'ı yükledim fakat bunu nereden düzenleyeceğimi bilmiyorum.Yani forumdaki gibi bir "Yönetim Kontrol Paneli" bulamadım.Nasıl düzelteceğimi söylerseniz çok mutlu olurum.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Portal Yardım

Mesaj gönderen Dn_35 »

hangi portalı kurdun nereden bilelim, en kolayı portalın destek sitesine sorman.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
trx
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen trx »

fdaslan yazdı:İyi günler...

phpbb3portal'ı yükledim fakat bunu nereden düzenleyeceğimi bilmiyorum.Yani forumdaki gibi bir "Yönetim Kontrol Paneli" bulamadım.Nasıl düzelteceğimi söylerseniz çok mutlu olurum.
Merhaba fdaslan,

Lütfen alttaki bağlantı adresine tıklayarak phpBB3portal ' ın destek sitesine ulaşabilirsein.

:arrow: http://www.phpbb3portal.com/viewforum.php?f=48
Park's Mania fun factory : Feel the difference â„¢
ForumUp Türkiye : ForumUp Türkiye Destek sitesi
"Her Zaman Fark Yarat!"
fdaslan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fdaslan »

Destek sitesine baktım fakat yeterli bir bilgi bulamadım.Hatta hiç bilgi yok.Eğer hali hazırda bir metin varsa paylaşabileceğiniz çok memnun olurum.
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

Kod: Tümünü seç

Run install_portal.php.
Look at language and templates folders for more required editing.
After installation, enter your ACP (Admin Control Panel) and click the "Purge the cache" button
Cache temizle, yönetim panelinde portal menüsü çıkacaktır, ayarların tamamı ondan ibaret.
fdaslan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fdaslan »

Çok teşekkür ederim.Her şeyi hallettim.Yardımlarınız için saolun ...
Qene
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Qene »

phpbb6 yazdı:

Kod: Tümünü seç

Run install_portal.php.
Look at language and templates folders for more required editing.
After installation, enter your ACP (Admin Control Panel) and click the "Purge the cache" button
Cache temizle, yönetim panelinde portal menüsü çıkacaktır, ayarların tamamı ondan ibaret.
Temizlediğim halde çıkmıyor..
:x :oops:
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

install_portal.php dosyasını tarayıcıdan çağırıp, kurulum işlemini yaptınız mı ?
Qene
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Qene »

phpbb6 yazdı:install_portal.php dosyasını tarayıcıdan çağırıp, kurulum işlemini yaptınız mı ?
Evet yaptım..
Portal geliyor.. Ana Sayfada sadece Üye bilgilerinin bulunduğu alan var. Yönetim paneline gittiğimde ise Portal a ait ayarlardan eser yok. Kaç gündür farklı iki sitede bunu bir türlü çözemedim. Atladığım bir husus var ama ne?
Yardım ederseniz çok sevinirim..
Teşekkürler..
Qene
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Qene »

Sorunu giderdim arkadaşım..
Bilgine.. 8)
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

Sorun neymiş, nasıl giderdin, aynı sorunla gelenlere bu bilgiler yardımcı olabilir.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 0 misafir