Portal Yardımı
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Portal Yardımı
PhpBB3 e bağlı olarak bir portal kurdum siteme..
Lakin;
Portal ana sayfasında görünen Haber, Duyuru, Anket vs bilgileri nereden ekliyoruz? Kullanıcılarımız sitemize haber, resim vs bligi ekleyebilir mi? Bu konuda yardımlarınıza teşekkürler..
Lakin;
Portal ana sayfasında görünen Haber, Duyuru, Anket vs bilgileri nereden ekliyoruz? Kullanıcılarımız sitemize haber, resim vs bligi ekleyebilir mi? Bu konuda yardımlarınıza teşekkürler..
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Portal Yardımı
phpbb3portalın hangi sürümünü yükledin. install_portal.php dosyasını tarayıcınla çağırttırıp install(yada ona benzer bişi) onun üzerine tıkladınmı ?
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

Evet bahsettiğini yükledim.. Farklı bir Portal daha mı var? Yardımın için teşekkür..
Arkadaşlar, yardım edecek kimse yok mu?

- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
arkadaşım sen portalın komple nasıl kullanılacıgını sormusun.ıccık dene gurcalakendin çözmeye calıs. şimdi bu sorduklarının cevapları 2 saat sürer.
yada sen http://www.phpbb3portal.com adresine git...
yada sen http://www.phpbb3portal.com adresine git...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

Kaç gündür deniyorum zaten.. Birileri destek forumu kurmuş ama destek yok.. Yapacak birşey yok..
Anasayfa da çıkacak olan anket, haber, duyuru vs. forumda yazılanlardır.
Yani forumda yazılanlar anasayfa da görünür. Ayrıca portala eklemeniz gerekmez, zaten öyle bir lüksünüz de yok.
Yani forumda yazılanlar anasayfa da görünür. Ayrıca portala eklemeniz gerekmez, zaten öyle bir lüksünüz de yok.
Şu andaki phpbb3 portallarından sanırım yönetim paneli olan yok. Yapılan değişiklikler eklemeler için ftpdeki portal klasörünün içerisine ekleme , silme , değiştirme yapılması gerekli olarak biliyorum. Şahsen benim kullandığım portal böyle.
Yeni bir güne gülümse !
phpbb3 portallarından phpbb3portal da yönetim paneli var forum admin panelinden yönetiliyor.
En son Evrek4 tarafından 11.03.2009, 20:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
portal dosyalarını FTP ye attım, gereken değişiklikleri yaptım, install_portal.php yi çağırdım, yöntimde yeni sekme çıktı portal diye, ayarların %98'i türkçe yazıyor, tüm ayarları da yaptım, hiç bir sorun göremedim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir