Kayıt ol verisini editlemek?

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kayıt ol verisini editlemek?

Mesaj gönderen basoglanh »

Selamlar.
Arkadaşlar aşağıdaki resimde göstermiş olduğum kısım forum izinlerini misafire kapattığım zaman kullanıcı foruma girmeye çalıştığında gelen yer. Yani foruma girmek için oturum açmasını sağlayan alandır. Benim siteme yönlendirilmiş 4 farklı domainim var. Ve bu domainlerde sadece kuscular.org ana domainim. guvercinvideolari.com - guvercinler.us - miroguvercin.com domainleri ise yönlendirilmiş domainler. ortalama googleda kuscular.org ve guvercinvideolari.com domainlerimin sayfası aynı sayılır. ama benim sorunum şu; Kullanıcı googledan eğer kuscular.org olan sayfama tıklayarak gelirse kayıt olabiliyor. Ama guvercinvideolari.com veya diğer domainlerden geldiği zaman kayıt ola tıkladıktan sonra gelen alandaki kayıt sözleşmesini okudum kabul ediyoruma bastığı halde aynı sayfa yinelenipduruyor. Benim istediğim olay forumdaki kayıt ol butonlarını ve linklerinin tamamını ucp.php?mode=register olarak değilde http://www.kuscular.org/ucp.php?mode=register olarak değiştirmek bunun için ana sayfadakileri değiştirdim fakat bi aşağıdaki resimdeki belirttiğim alan kaldı yani oturum açma sayfasındaki butonun olduğu yer buradakinide editlemem için hangi dosyayı editlemem gerekli?
Şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN
http://img87.imageshack.us/img87/7360/kayitmw0.jpg
En son basoglanh tarafından 29.03.2008, 18:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Re: Kayıt ol verisini editlemek?

Mesaj gönderen phpbb6 »

phpBB-3.0.0/styles/prosilver/template/login_body.html

Kod: Tümünü seç

<p><a href="{U_REGISTER}" class="button2">{L_REGISTER}</a></p>
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Kayıt ol verisini editlemek?

Mesaj gönderen basoglanh »

phpbb6 yazdı:phpBB-3.0.0/styles/prosilver/template/login_body.html

Kod: Tümünü seç

<p><a href="{U_REGISTER}" class="button2">{L_REGISTER}</a></p>

Merhaba teşekkür ederim. Evet o bölüm dediğiniz işlemi uygulayınca oldu ama sanırım bir bölüm daha var editlemem gereken o bölüm için hangi dosyayıda editleyebileceğimi yazarsanız sevinirim. Resim aşağıda.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Yeni bir güne gülümse !
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir