Yeni Başlık Gönder ve Cevap Gönder Linkleri Kayboldu

phpBB 3.0.x sürümlerindeki stiller / temalar için yapılan rütbe resimleri, ifadeler, avatarlar, butonlar, logolar, bannerler.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Mct
Kayıtlı Kullanıcı

Yeni Başlık Gönder ve Cevap Gönder Linkleri Kayboldu

Mesaj gönderen Mct »

Arkadaşlar ben phpbb3 ve prosilver kullanıyorum, yaklaşık 3 aydır aktif ve hiçbir sorun yoktu..

Ta ki YENİ BAŞLIK GÖNDER ve başlıklara CEVAP GÖNDER linklerini resim olarak değiştireyim deyinceye kadar..

Yaptığım işlemler aynen şöyle;

YKP'den Stiller orada sol tarafta Görüntü Kümeleri'ni açtım.. Açılan kutudan Yeni Başlık [en] ve Başlığı Yanıtla [en] seçeneklerine resim aktardım fakat olmadı. Olmayınca ben de formun altındaki SIFIRLA butonuna tıkladım ve olan oldu.. Artık hicbir foruma yeni başlık, hiçbir başlığa yeni mesaj yazılmıyor. Linkler yok oldu... LÜTFEN YARDIM...

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Yeni Başlık Gönder ve Cevap Gönder Linkleri Kayboldu

Mesaj gönderen mc_kelleci »

ftpden sitene bağlan styles/prosilver/imageset/tr klasörü yerinde duruyomu içi dolumu bak bi.
eger yerinde yoksa veya içi boşsa yerlerine yenilerini at.yönetim paneline git görüntü kümelerini yenileyip zula(önbellek) temizlemesi yap

eger içleri doluysa.yönetim paneline git.subsilver temasına geç.prosilver temasının herşeyini yenile. olmadı kaldır tekrar yükle.önbelleği temizleyip bi daha bak.
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Mct
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Yeni Başlık Gönder ve Cevap Gönder Linkleri Kayboldu

Mesaj gönderen Mct »

Sorunu çözdüm..

styles/prosilver/template içerisindeki
-viewforum_body.html
-viewtopic_body.html

dosyalarını tekrar yükledim, sorun çözüldü...

Teşekkürler...
Kilitli

“3.0.x Stil Grafikleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir