admin paneline giriş yapamıyorum
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
admin paneline giriş yapamıyorum
arkadaslar forumu yeni kurdum. bi kaç bölüm oluşturup pc kapadım tekrar açtığımda admin paneline giremiyorum. wwww............com/adm/index.php den giriliyordu galiba. öle giriş yaptığımda söyle bi mesaj alıyorum.
Yönetici izinlerine sahip olmadığınız için Yönetim Kontrol Paneline erişiminize izin verilmiyor.
kullanıcı adı ve şifremi yazıyorum gruplara baktığımda site yöneticisiyim ama normal bi kullanıcı yetkilerim var. galiba forum izinlerinde hepsini yalnışlıkla iptal et demiştim veya başka bi sorundan kaynaklanıyor bunu nasıl düzeltebilirim .
ikinci sorum ben siteyi yeni kurduğum için hiç üye yok.ben üye olmayan kişilerin mesaj yazmalarını engellemek, üye olununca normal kullanıcı izinlerine sahip olmasını istiyorum. her üye olanın nickine tıklayıp izin vermek yerine genel izinler vermek istiyorum. nasıl yapacam
Yönetici izinlerine sahip olmadığınız için Yönetim Kontrol Paneline erişiminize izin verilmiyor.
kullanıcı adı ve şifremi yazıyorum gruplara baktığımda site yöneticisiyim ama normal bi kullanıcı yetkilerim var. galiba forum izinlerinde hepsini yalnışlıkla iptal et demiştim veya başka bi sorundan kaynaklanıyor bunu nasıl düzeltebilirim .
ikinci sorum ben siteyi yeni kurduğum için hiç üye yok.ben üye olmayan kişilerin mesaj yazmalarını engellemek, üye olununca normal kullanıcı izinlerine sahip olmasını istiyorum. her üye olanın nickine tıklayıp izin vermek yerine genel izinler vermek istiyorum. nasıl yapacam
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: admin paneline giriş yapamıyorum
internet geçöişini temizle. ayrıca ftp ne baglan cache klasörü içindeki index.html ve .htacces dosyası haricindeki herşeyi sil.ve tekrar yönetim paneline girmeyi dene.bide tema değiştirdiysen eski sürüm temaları kullandıysan bu hatayı alırsın.orjinal temaya geç
ikinci sorun için gruplardan kayıtlı kullanıcılar ve misafirlerin forum izinlerini düzenle istedigini yaparsın...
ikinci sorun için gruplardan kayıtlı kullanıcılar ve misafirlerin forum izinlerini düzenle istedigini yaparsın...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

-
- Kayıtlı Kullanıcı
dediğini yapayım bi. 3 seferdir dbyi boşalttım. inşşalh olur bu sefer.hiç tema değiştirmedim ve yüklemedim.burda var olan 3.0.0 indirdim başkada bişey yüklemedim
-
- Kayıtlı Kullanıcı
dediğini yaptım ama çıkış yapınca yine aynı sorun başıma geldi. cahe dosyasında .htaccess dosyasını göremedim. forumun hiç bir yerinde yoktu. şimdi ne yapmalıyım tema mı yüklüyeyim. tema yüklemesini anlatacak biri varmı
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Panele girme sorunun temadan kaynaklanmaz.Ne yapmak istiyorsun sorunu tam olarak anlamadım yardımcı olmak isterim...
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu hata ya giriş yapılmadıgında alınır yada teman eski sürümlere aitse yaşanır.Yönetici izinlerine sahip olmadığınız için Yönetim Kontrol Paneline erişiminize izin verilmiyor.
eger sıfır kurulum yaptıktan sonra bu hatayı aldıysan tarayıcı problemidir.internet geçmişini sil yada başka tarayıcıyla dene.en kısası başka bi bilgisayarda dene bide

-
- Kayıtlı Kullanıcı
dediğin gibi cache dosyasını boşaltım sonra girebildim admin paneline. ama çıkış yapınca aynı sorun yine oluştu. acama chmod ayarlarındamı hata yaptım. gerçi sanmam. tekrar giriş yapup cache dosyasına döndüğümde sildiğim bir çok dosyanın geri geldiğini gördüm. acaba yüklediğim phpbb mi sorunlu. onuda bu siteden indirdim
-
- Kayıtlı Kullanıcı
olmuyor olmuyor olmuyor. hala admin paneline giremiyorum. ya yokmu yardım edecek biri.burası phpbb forumu değilmi. yetkili bi arkadas yardım etsin yoksa kafayı yiyecem temada mı hata var , yoksa izinlerdemi?
siz admin paneline girerken sizden şifre istiyor değil mi. bende niye ölee birşey yok? neden bu uyarı çıkıyor.
Bilgi
siz admin paneline girerken sizden şifre istiyor değil mi. bende niye ölee birşey yok? neden bu uyarı çıkıyor.
Bilgi
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Sitenin adı ne ne yaptığını bilmeden nasıl yardımcı olabiliriz izinleri bütün gruplar için ayarladın mı? Olmadı kullanıcı olarak sadece kendine yetki verdin mi? Panele hiç giremediysen sende bi sorun var yada sana başkası yetki verdiyse tam yetkilendirmemiş, belki tarayıcında sorun var,Temada sorun varsa en fazla konu açamaz cevap yazamazsın vs...
Önce usulüne göre, forum adresini versen, ücretli yada ücretsiz forumda isen belirtsen..
En son halde aklıma gelen, ücretli hosting sisteminde, phpMyadminden bir veritabanı yedeği alırsın, sonra tüm phpbb3 dosyalarını (config.php hariç) temiz dosyalar ile değiştirirsin, yedeği yüklersin çalışır..
Eğer ücretsiz, free-forum, free-host gibi bir yerde isen onların desteklerine başvurman yararlı olacaktır..
Muhtmelen siteye eski bir tema attın RC5 öncesi,
eğer o eski tema adı FunFun ise, git ftp ile FunFun klasörü adını taşıyan yeni bir prosilver tema yükle.. (prosilver tema dizini adını sorunlu tema ile aynı yap, sorunlu tema adını da da ftp ile değiştir)
Sonra yine ftp ile, phpbb3/cache/ klasöründeki herşeyi (.htaccess ve index.htm hariç) silerek önbelleği/zulayı temizle..
En son halde aklıma gelen, ücretli hosting sisteminde, phpMyadminden bir veritabanı yedeği alırsın, sonra tüm phpbb3 dosyalarını (config.php hariç) temiz dosyalar ile değiştirirsin, yedeği yüklersin çalışır..
Eğer ücretsiz, free-forum, free-host gibi bir yerde isen onların desteklerine başvurman yararlı olacaktır..
Muhtmelen siteye eski bir tema attın RC5 öncesi,
eğer o eski tema adı FunFun ise, git ftp ile FunFun klasörü adını taşıyan yeni bir prosilver tema yükle.. (prosilver tema dizini adını sorunlu tema ile aynı yap, sorunlu tema adını da da ftp ile değiştir)
Sonra yine ftp ile, phpbb3/cache/ klasöründeki herşeyi (.htaccess ve index.htm hariç) silerek önbelleği/zulayı temizle..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
ilk defa kurduğum için free bi hosta kurdum. ypu.com a.
ozgurforum.ypu.com/forum
sorun bence ya temada ya izinlerde. anlamadığım nokta bu sitede verilen phpbb 3.0.0 kuruyorum ama tema eski oluyor nasıl bi işse . dediklerini yapmaya çalışayım bi. eğer tema indirebileceğim bi adres biliyorsan söylemen iyi olur. google da arattırıyorum ama genelde eski temalar veya şahısların hazırladıkları oluyor. neyse dediklerini bi yapayım
ozgurforum.ypu.com/forum
sorun bence ya temada ya izinlerde. anlamadığım nokta bu sitede verilen phpbb 3.0.0 kuruyorum ama tema eski oluyor nasıl bi işse . dediklerini yapmaya çalışayım bi. eğer tema indirebileceğim bi adres biliyorsan söylemen iyi olur. google da arattırıyorum ama genelde eski temalar veya şahısların hazırladıkları oluyor. neyse dediklerini bi yapayım
Ayrıca tema arama,
phpbb.com veya phpbbturkey.com sitesindeki temiz phpbb 3.0 gold sürümü dosyaları içinde gelen prosilver standar temayı kullan, sorunu çöz, ondan sonra keyfi makyaj teması aramayı düşünmeli..
phpbb.com veya phpbbturkey.com sitesindeki temiz phpbb 3.0 gold sürümü dosyaları içinde gelen prosilver standar temayı kullan, sorunu çöz, ondan sonra keyfi makyaj teması aramayı düşünmeli..
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
cache klasörünün chmod değerini 777 yaptınmı ?dediğin gibi cache dosyasını boşaltım sonra girebildim admin paneline. ama çıkış yapınca aynı sorun yine oluştu.

-
- Kayıtlı Kullanıcı
sorun galiba temadaymış.farklı bir tema yükledik sorun haloldu. eğer diğer temaya dönersem sorun devam ederse sorunun kaynağı kesinleşir. tşkler yardımlarınız için
Merhaba,
Admin paneline http://www.siteadi.com/adm yazarak girmek istiyorsanız bahsettiğiniz uyarıyı veriyor. Önce kullanıcı girişi yapın, daha sonra sayfanın altındaki "Yönetici Kontrol Paneli" linkini kullanarak yönetim paneline girebilirsiniz.
Admin paneline http://www.siteadi.com/adm yazarak girmek istiyorsanız bahsettiğiniz uyarıyı veriyor. Önce kullanıcı girişi yapın, daha sonra sayfanın altındaki "Yönetici Kontrol Paneli" linkini kullanarak yönetim paneline girebilirsiniz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir