Başlığın ismini değiştirmek.

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
serdalm
Kayıtlı Kullanıcı

Başlığın ismini değiştirmek.

Mesaj gönderen serdalm »

Merhaba foruma bir kişi konu açtı ve ben bu konunun başlığını değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

2.sorum ise.Uyelerden birisi foruma resim eklemiş.Resimin boyutunun büyüklüğünden sayfa açılışı yavaşlıyor buna nasıl müdahele edebilirim.Gerekirse kendim küçültüp yeniden yüklerim ama yönetim panelinde bulamadım. :?

3.sorum uyelerin yazdıkları msj'ı alıntı yapma eklentisi veya butonu nerededir?
kursatsukru
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Başlığın ismini değiştirmek.

Mesaj gönderen kursatsukru »

İlk sorun konuların sağ altında bulunan düzelt yada edit butonuna tıklarsan başlığını değiştirebilirsin..

İkinci sorun ilk önce resmi kaydetersin sonra ölçülerini ayarlarsın ondan sonra tekrar upload edersin..İlk soruda söylediğim gibi mesajı editlersin..( ama otomatik resim boyutlandırmayı kurmanı öneririm daha kolay olur senin için )

Alıntı yapmada editin yanında olması gerekiyor..

Eğer butonlar yoksa temanla ilgili bi sorun olabilir kontrol edersin..
serdalm
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen serdalm »

Evet dediğin gibi edit ve alıntı düğmeleri yok forumda.Nasuıl düzeltebilirim peki temamı
sitem bu.
www.cargo350ps.com
serdalm
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen serdalm »

Güncel PHBB'yi bilenler bence kolaylıkla cevaplarlar bunu arkadaşlar bi bakın lütfen.Bende alıntı vs çıkmıyor.
serdalm
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen serdalm »

serdalm yazdı:Güncel PHBB'yi bilenler bence kolaylıkla cevaplarlar bunu arkadaşlar bi bakın lütfen.Bende alıntı vs çıkmıyor.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Bakın sağ üstte 3 tuş var ama Biri başlık mesaj sil
diğeri bu mesajı bildir. Diğeri ise başlık bilgi

Alıntı yok.Siz nasıl yaptınız?
kursatsukru
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kursatsukru »

temanı değiştirğindede çıkmıyomu?
serdalm
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen serdalm »

kursatsukru yazdı:temanı değiştirğindede çıkmıyomu?
evet malesef çıkmıyor
Kullanıcı avatarı
seth87
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen seth87 »

hızlı cevap modu kurduysan hata ondan kaynaklanabilir...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir