Yeni başlık açamıyorum butonlar yok
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Yeni başlık açamıyorum butonlar yok
Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı.Bakın alttada konu açmıştım başlığın ismini değiştirmek diye.Temamı güncelledim 3.0.01 yükledim 1-2 tema yükledim ama hangisini seçersem seçeyim yinede butonlar çıkmıyor.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Bana bi yardımcı olun arkadaşlar.
Bana bi yardımcı olun arkadaşlar.
Re: Yeni başlık açamıyorum butonlar yok
Varsayılan prosilver tema ingilizce dilinde butonları gösteriyorsa, türkçe tema dosyaların eksiktir. İmageseti tazele tuşuna basman gerekli..serdalm yazdı:Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı.Bakın alttada konu açmıştım başlığın ismini değiştirmek diye.Temamı güncelledim 3.0.01 yükledim 1-2 tema yükledim ama hangisini seçersem seçeyim yinede butonlar çıkmıyor.
Standart dışı tema yüklersen, türkçe butonlarda gereklidir..
style kullandığın sitili seç
images dosyasına gir orda " en "adında bir klasör varsa onu"tr " yap yada tam tersi olur.
http://www.forumrace.com
images dosyasına gir orda " en "adında bir klasör varsa onu"tr " yap yada tam tersi olur.
Evet dostum varsayılan dili ing yapınca butonlar çıktı.bplr yazdı:Varsayılan prosilver tema ingilizce dilinde butonları gösteriyorsa, türkçe tema dosyaların eksiktir. İmageseti tazele tuşuna basman gerekli..serdalm yazdı:Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı.Bakın alttada konu açmıştım başlığın ismini değiştirmek diye.Temamı güncelledim 3.0.01 yükledim 1-2 tema yükledim ama hangisini seçersem seçeyim yinede butonlar çıkmıyor.
Standart dışı tema yüklersen, türkçe butonlarda gereklidir..
Türkçe tema butonlarına şimdi bakayım ama sende benden önce bulursan link v erirsen sevinirim.İmageseti tazele nerde peki?

Dediğin gibi en veya tr yapıyorum ama varsayılan dil Türkçe olunca göstermiyor butonları.Ama varsayılan dili ing yapınca butonlar çıkıyor ama bu seferde site ing oluyorfuden yazdı:style kullandığın sitili seç

Yönetici paneline girip bakım kısmına tıkladığımda sürekli şu ileti var.
yonetici 85.100.181.83 Cum Nis 18, 2008 11:22 am “tc†kısmındaki görüntü kümesi kayboldu
» prosilver
yonetici 85.100.181.83 Cum Nis 18, 2008 11:22 am “tc†kısmındaki görüntü kümesi kayboldu
» prosilver
Hehehee olduuu sonunda.Dostlarım sağolun biraz uğraştım ama oldu.Nasıl oldu diyecek olursanız imageshet klasöründe en diye bir klasör vardı onu tr yaptım olmadı en yaptım olmadı.Bende o klasördekileri alıp imageshet içine kopyaladım.Sordu değiştireyimmi diye içerdekilerle evet dedim ve girip yönetim panelinden Style bölümünden yenile yaptım ve oldu.
Hepiniz cevap veren herkese teşekkürler.
Hepiniz cevap veren herkese teşekkürler.
EN yi TR yapınca butonlar çıkıyor ama İngilizce çıkıyor.
redsilver3 için TR butonlarını nasıl yapabiliriz ?
viewtopic.php?f=41&t=14311&p=95820#p95820breathope yazdı:EN yi TR yapınca butonlar çıkıyor ama İngilizce çıkıyor.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir