"Arkadaşalr kusura bakmayın arama felan yapamadım, çok acil bir durum benim için...hacklendim, config.php ye ihtiyacım var, ama indiriyorum siteden config.php lerin içi boş çıkıyor ne yapacam??? "
İlk başta bunu yzmıştım, phpbb yi ben kurmadığım için bilmiyordum bu config.php nin içeriğini...şimdi anladım...şimdi yapmam gereken daha önce alınmış bir yedekten sitmein config.php sini geri yüklemek, ama sorun şu ki sitemin ne yazıkki yedeğini almadım...bana bir yol gösterirmisiniz, ne yapmam gerekiyor?
hacklendim yardım edermisiniz?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: hacklendim yardım edermisiniz?
arkdaşlar yapacak bir şey olmayınca arama yapıp baktım benden başka bu konuyu açanda olmuş ama onların durumunda farklı benimkisi ya da ben öyle sanıyorum...bende siteye girmek isteyince hacked yazıyor. ve config.php dosyam boş sadece hacked kodu var...bu kadar. ben srote da bir back up buldum ama onu yüklemem bir şey değiştirir mi bilmiyorum, ya da nasıl yükleyeceğimi...ne olur birisi benim sorunumun çözümüyle ilgili bi şi yazsın...kafayı yemek üzereyşm sanırım....
phpmyadmin ile forum açıklamarına bak, html koymuşlardır. Daha önce yazmıştım bu tür bir cevap.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar hacklendikten sonra siteyi geri yükleyebildim ama 2 sorunum var, birincisi yönetim paneline giremiyorum...şifremi yazdıktan sonra "başarıyla giriş yaptınız, yönetim paneline yönlendiriliyorsunuz" diyor ama yine şifre sayfasına atıyor...bir diğer sorunda online üyeleri veya misafirleri veya botları göstermiyor...ben online olduğum halde kendimi bile göremiyorum...br yardım edermisniz?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Forumlara girmek isteidğimd eise aşağıdaki hatayı veriyor...subsilver2 kullanıyorum, tüm bunlar hacklendikten sonra yedeği yükleyince oldu, yardım edermisiniz?
Genel Hata
SQL ERROR [ mysql4 ]
Unknown column 's.session_forum_id' in 'where clause' [1054]
SQL
SELECT COUNT(DISTINCT s.session_ip) as num_guests FROM phpbb_sessions s WHERE s.session_user_id = 1 AND s.session_time >= 1209395400 AND s.session_forum_id = 16
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/functions.php
LINE: 3141
CALL: dbal_mysql->sql_query()
LINE: 3174
CALL: obtain_guest_count()
LINE: 3366
CALL: obtain_users_online()
FILE: viewforum.php
LINE: 136
CALL: page_header()
Genel Hata
SQL ERROR [ mysql4 ]
SQL
SELECT COUNT(DISTINCT s.session_ip) as num_guests FROM phpbb_sessions s WHERE s.session_user_id = 1 AND s.session_time >= 1209395400 AND s.session_forum_id = 16
BACKTRACE
CALL: dbal->sql_error()
LINE: 3141
LINE: 3174
LINE: 3366
CALL: obtain_users_online()
FILE: viewforum.php
LINE: 136
CALL: page_header()
Arkadaşlar ben de sitemi phpbb3 0 golddan 3 0 2 ye güncelledim.
Birincisi online olamıyorum. İkincisi online oluyorum 5-6 denemeden sonra ama bu sefer yönetim paneline giremiyorum sürekli onayla sayfası geliyo. Ve forumlara tıkladığımda,
hatasını alıyorum. Forumları göremiyorum. Sitem şu anda sadece anasayfadan ibaret açılıyo.
Birincisi online olamıyorum. İkincisi online oluyorum 5-6 denemeden sonra ama bu sefer yönetim paneline giremiyorum sürekli onayla sayfası geliyo. Ve forumlara tıkladığımda,
Kod: Tümünü seç
Genel Hata
SQL ERROR [ mysql4 ]
SQL
SELECT COUNT(DISTINCT s.session_ip) as num_guests FROM phpbb3sessions s WHERE s.session_user_id = 1 AND s.session_time >= 1216584840 AND s.session_forum_id = 1
BACKTRACE
CALL: dbal_mysql->sql_error()
LINE: 3160
LINE: 3193
LINE: 3385