son 10 konu hatası

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ilhanfire
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

son 10 konu hatası

Mesaj gönderen ilhanfire »

söylenenleri yaptım ama

Genel Hata
Language file top5_index_lang.php couldn't be opened.

bu hatayı alıyorum
topakli
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: son 10 konu hatası

Mesaj gönderen topakli »

slm..
öncelikle site de ara tr dosyası varmı diye yoksa indirdiğin zipli dosyanın içindeki language/en/içindeki dosyaları sitendeki language/tr/ klasörünün içine at hata mesajın düzelir.
ilhanfire
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tamam ben olayı çözdüm zaten ilgili dosyayı başka bir klasöre atmışım. phpbb2 de bu kadar çok klasör karmaşası yoktu. phpbb3 de klasörler arasında seyahat etmek insanın başını döndürüyor. ilk günlerde kafam çok karışmıştı bu yüzden, şimdi yavaş yavaş toparladım

teşekkürler
karmelekleri
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen karmelekleri »

ARKADAŞIM SON 10 konuyu göstermeyi bir başlık veya burda anlatırmısınız http://www.karmelekleri.com çok önemli bir eklenti yardım edin lütfen açıklayın uraşıp kuracağım yeterki anlatımı güzel olarak anlatın teşekkürler..
ilhanfire
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

benim kullandığım eklenti bu, siz de deneyin. kurulumu içinde yazıyor
Dosya ekleri
son10_phpbb3_3.0.2.rar
(7.8 KiB) 189 kere indirildi
Kullanıcı avatarı
Burakozmen
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Burakozmen »

Üstadlar benim sorum şu verilen modların büyük kısmı prosilver için ya içlerinde prosilver temasına eklecenek yada prosilverda değiştirilecek ksımlar bulunuyor...

Yani kısacası değişik temalarda zorluk yaşıyoruz ve gerçektende phpbb3 teki klasörler karmaşa :mrgreen: :D bende yeni geçtim acaba ondanmı bana ters geliyor bilmiyorum ama phpbb2 düzenliydi bea :D
Kullanıcı avatarı
Burakozmen
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 104: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
aynen böyle diyor. ayrıca o kısım gözüktü ancak forum çizgilerimin dışına taştıı. iyiki dosyalarımın yedeğini almışım :D

nasıl çözecez bunu ??
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

çözdüm onu daha önce, ama bir konu hakkında arama yapmadan birden fazla konu açıldığı için her gün aynı sorulara cevap veriyoruz.
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aciyagulmek »

Burakozmen yazdı:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 104: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
aynen böyle diyor. ayrıca o kısım gözüktü ancak forum çizgilerimin dışına taştıı. iyiki dosyalarımın yedeğini almışım :D

nasıl çözecez bunu ??
bende top 5 kurmaya calıstım ve sadece subsiver temasında cıktı. artı tr yüklediğim halde ingilizce oldu. artı devamında arkadasında dediği gibi ekran simgeleri büyüdü ve sayfanın en basında php hata kodları verdi. hazır burda konu acılmısken ve epeyde mesaj yazılmısken biri bunu acıklarsa memnun oluruz.
topakli
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen topakli »

Burakozmen yazdı:

nasıl çözecez bunu ??
slm..

öncelikle includes/top5_index.php dosyasını bir metin editörü ile açın..
sonra

Kod: Tümünü seç

mysql_fetch_array 
yazan lerleri

$db->sql_fetchrow 
ile değiştirin düzelecektir.
camfanus06
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen camfanus06 »

ben bu kodu kurdum

top.5.index.html diye bir şey geldi ama çalışmıyorum kullandım tema mavilim.

<br />
<div class="forabg">
<div class="inner">
<span class="corners-top"><span></span></span>
<ul class="block">
<dl>
<dt></dt>
</dl>
</ul>
<table cellSpacing="1" cellPadding="0" width="100%" align="center" border="1" class="bg2">
<tr>
<th colspan="2">{L_TOP10_REPLY}</th>
<th colspan="2">{L_TOP10_LAST_MEMBER}</th>
<th colspan="2">{L_TOP10_LAST_REPLY}</th>
</tr>
<tr>
<td align="center" class="row3"><span class="gen">{L_TOP10_NAME}</span></td>
<td align="center" class="row3"><span class="gen">{L_TOP10_NUMBER}</span></td>
<td align="center" class="row3"><span class="gen">{L_TOP10_NAME}</span></td>
<td align="center" class="row3"><span class="gen">{L_TOP10_JOINED}</span></td>
<td align="center" class="row3"><span class="gen">{L_TOP10_TOPIC}</span></td>
<td align="center" class="row3"><span class="gen">{L_TOP10_NUMBER_VIEW}</span></td>
</tr>
<!-- BEGIN mini -->
<!-- IF mini.S_ROW_COUNT is even -->
<tr class="row1">
<!-- ELSE -->
<tr class="row2">
<!-- ENDIF -->
<tr>
<td align="left" class="row1"><span class="gen">
<a href="{mini.POSTER}"><span class="genmed2"><strong><font color="#{mini.USERNAME_COLOR}">{mini.POSTERA}</font></strong></a></span></td>
<td align="center" class="row1"><span class="gen">{mini.NBPOSTS}</span></td>

<td align="left" class="row1"><span class="gen">
<a href="{mini.NEWMB}"><span class="genmed2"><strong><font color="#{mini.USERNAME_COLOR2}">{mini.NBNAME}</font></strong></a></span></td>
<td align="center" class="row1"><span class="gen">{mini.JOINED}</span></td>
<td align="center" class="row1"><span class="gen"><a href="{mini.TOPIC}">{mini.NOM}</a></span></td>
<td align="left" class="row1">
<a href="{mini.POSTER_ID}"><span class="gen"><strong><font color="#{mini.ID_COLOR}">{mini.ID}</font></strong></a></span></td>
</tr>
<!-- END mini -->
<!-- BEGIN pop -->
<tr>
<td colspan="6" align="center" class="row2"><span class="gen">{L_TOP10_EXP}<a href="{pop.TOPIC}">{pop.POST}</a> {pop.NB}{L_TOP10_EXP3}{L_TOP10_EXP2}<p align="right"><a target="_blank" href="http://sjpphpbb.net/phpbb3/" style="text-decoration: none">copyright - By - sjpphppbb</a></p>
<p align="right"><a target="_blank" href="http://www.turkmusun.net" style="text-decoration: none">
<!-- END pop -->
</table>
</dd>
</dl>
</li>
</ul>
<span class="corners-bottom"><span></span></span>
</div>
</div>
<br />
<p align="right">&nbsp;</p>
Kullanıcı avatarı
Burakozmen
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

topakli yazdı: slm..

öncelikle includes/top5_index.php dosyasını bir metin editörü ile açın..
sonra

mysql_fetch_array 
yazan lerleri

$db->sql_fetchrow 
ile değiştirin düzelecektir.
yaptığınız yardım bu gün bile işime yaradı :wink: çok teşekkürler.
Time_off
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Time_off »

Bu temanın gözükmesi için mod felan yüklü olması felan gerekiyor mu?
Time_off
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Time_off »

cevap
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir