PHP BB KURULUMU İÇİN NE YAPMALIYIM YARDIM!!!
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
PHP BB KURULUMU İÇİN NE YAPMALIYIM YARDIM!!!
Merhaba arkadaşlar phpbb konusundayeniyim şuan phpbb3 tam versiyonunu indirdim aynı şekilde türkçe destek paketinide şuan bir hostum var ama nasıl ayarlama yapabilirim hiç bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekli
Re: PHP BB KURULUMU İÇİN NE YAPMALIYIM YARDIM!!!
Öncelikle dosyalarını FTP ile hostuna yükle, ardından tarayıcına siteadresin.xx/root(phpBB dosylarının olduğu klasör)/install/ yaz ve enterde bundan sonraki adımları hazırlamış oldığum flash ile daha rahat öğrenebilirsin.
http://www.parksmania.net/trx/phpbb3/ph ... urulum.htm

Park's Mania fun factory : Feel the difference â„¢
ForumUp Türkiye : ForumUp Türkiye Destek sitesi
"Her Zaman Fark Yarat!"
"Her Zaman Fark Yarat!"
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
peki bu yükseltmeyş yani 3.0.0 dan 3.0.1 e yükseltmek için hosttan mı yararlanıcam..?
tam bılmıyorum da yükseltmeyi

blogcu
Yükseltmek için gerekli dosyaları hosta at hiç bir eklenti kurulu değilse çok çabuk bir şekilde yükseltme gerçekleşir. 
Gerekli dosyları hosta yükle yükseltme adresini çalıştır örneğin; update.php gibi oradaki adımları uygula hazır

Gerekli dosyları hosta yükle yükseltme adresini çalıştır örneğin; update.php gibi oradaki adımları uygula hazır

"Her Zaman Fark Yarat!"
"Her Zaman Fark Yarat!"
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
bende modlar kurulu 3.0.0.için olanlar. onlarda bir değişiklik olur mu ? 

blogcu
Güncelleme sırasında bir liste sunar sana yanlış hatırlamıyorsam 2. veya sondan birinci aşamada orada seçenekleri seç gönder de modlarıda baştan kur
Büyük ishtimalle değişmez ama sen yinede hazırlıklı ol.

Büyük ishtimalle değişmez ama sen yinede hazırlıklı ol.

"Her Zaman Fark Yarat!"
"Her Zaman Fark Yarat!"
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
korktum ben o zaman yaw
zaten zor kurdum modları. neyse kalsın 3.0.0

blogcu
Korkulacak birşey yokblogcu forum yazdı:korktum ben o zaman yawzaten zor kurdum modları. neyse kalsın 3.0.0

"Her Zaman Fark Yarat!"
"Her Zaman Fark Yarat!"
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 1 misafir