Forumda birkaç sorun :/

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Vega
Kayıtlı Kullanıcı

Forumda birkaç sorun :/

Mesaj gönderen Vega »

yapamadığım birşey var ve birkaç sorun var yardımcı olursanız çok sevinirim :roll:

dielim bir forum açtım o forumun moderatörü olarak birini verecem ama bunu yapamıyorum ve
yaptığımda moderatör
o forumun altında Moderatör : şu, şu, diye göstermek istiyorum ama bunu bir türlü yapamadım :/

2. sorunum
konu açarken resimleri koyuyorum en az 32- 33 resim falan koydum
gönderdedim ama gitmedi boş olarak geri tepti
ayrıca bağzen bu yazılardada oluyor :roll:
Gönderme kıstlamasını 0 yaptım olmadı
9999 yaptım yine olmadı
sonra 1 resim koyunca gidiyor büyük px te 2. yi koyuyorum gitmiyor bunu nasıl çözebilirim :roll:

son soru :roll:
kullanıcılar resim koydu diyelim
resmi gönderdi foruma
gönderdiği pxell büyük ama forumda küçük görünmesini istiyorum bu modu da bulamadım baktım bu yazdıklarıma ama bulamadım
yardımcı olursanız çok sevinirim :|
En son Vega tarafından 19.05.2008, 23:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
www.aykutasa.com / Sanatın, sanatçıların ve sanatı sevenlerin sitesi.
rhn_35
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Forumda birkaç sorun :/

Mesaj gönderen rhn_35 »

dielim bir forum açtım o forumun moderatörü olarak birini verecem ama bunu yapamıyorum ve
yaptığımda moderatör

o forumun altında Moderatör : şu, şu, diye göstermek istiyorum ama bunu bir türlü yapamadım :/
Forumdaki kullanıcıyı moderatör grubuna alırsın.ardındanda Kullanıcı ve Forumlar / Kullanıcı Forum İzinlerinden istediğin kişiyi istediğin bölümde yetki verirsen ; vermiş oldugun bolumun altında kullanıcı mod olarak gozukur
kullanıcılar resim koydu diyelim

resmi gönderdi foruma

gönderdiği pxell büyük ama forumda küçük görünmesini istiyorum bu modu da bulamadım baktım bu yazdıklarıma ama bulamadım

yardımcı olursanız çok sevinirim :|

image Resize diye aratırsan bulursan 3-4 tane resim boyutlandırıcı mod u var begendıgını ekle
Vega
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Vega »

çok teşekkür ederimde site patladı :(
www.aykutasa.com / Sanatın, sanatçıların ve sanatı sevenlerin sitesi.
rhn_35
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen rhn_35 »

Vega yazdı:çok teşekkür ederimde site patladı :(
test forum aç bi tane kendine ilk once orda yap denemelerını sorun cıkmazsa ana forumuna yuklersın.
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir