Jabber

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
bjk55
Kayıtlı Kullanıcı

Jabber

Mesaj gönderen bjk55 »

slmlar forumda jabber diye bir ayar var bu ne işe yarıyor
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Jabber

Mesaj gönderen ESQARE »

Jabber MSN messenger tarzında bir anlık mesajlaşma programıdır. phpBB3'te Jabber ayarlarını yaparak site üzerinden anlık mesajlaşma yapılabiliyor. Ayrıntılı bilgi için: http://www.jabber.org/
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
bjk55
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bjk55 »

ESQARE yazdı:Jabber MSN messenger tarzında bir anlık mesajlaşma programıdır. phpBB3'te Jabber ayarlarını yaparak site üzerinden anlık mesajlaşma yapılabiliyor. Ayrıntılı bilgi için: http://www.jabber.org/
peki serverin desteklemesi gibi bir durum varmı? ayarları nasıl yapmalıyız Bu olay nasıl çalışıyor İngilizcem pek iyi olmadığı için siteden birşey anlıyamadım
iksdf
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen iksdf »

benim ingilizcemde iyi ama bende anlayamadım bu Jabber olayını ne yapmamız gerekli sitemiz üzerinden anlık mesajlaşma olayını halletmek için... yardım edebilecek varsa foruma cevap versin çünkü bu soruyu binlerce kişinin ilerleyen zamanlarda soracağından eminim.
makarabesk
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen makarabesk »

ewet bu ayarları nasıl yaparız bilgisi olan lütfen paylaşsın
iksdf
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen iksdf »

ya paylaşmayı bilmiyolar ya da hiç bişe bilmiyolar :roll: :lol: :lol: :lol:
ugurRR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ugurRR »

Sitesine Jabber kurabilen varmı acaba ?
bdajans
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen bdajans »

Bu site malesef böyle kardeşim...
İşini halleden çekip gidiyor, paylaşım yok...
Kendin arayıp bulacaksın deneme yanılma yoluyla...
Sen de buldun mu, çekileceksin kenara...
Bura da sorunları paylaşan çok, ancak çözümleri paylaşan çok az..!
captain1520
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen captain1520 »

ewt harbıden katılıyorum sıze bı sıtede hiç kimse işini yapmıyor
RealKiss
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RealKiss »

Arkadaslar bu Jabber İşini Nasil Yapicaz Yaw..? Bi Yardim Edin Cok Lazim..!
makarabesk
Kayıtlı Kullanıcı

bdajans yazdı: Bura da sorunları paylaşan çok, ancak çözümleri paylaşan çok az..!
dostum bilen zaten buraya gelmez işini halleder destek sitesi deilmi bilen bilmeyene anlatacak o zamn kurmasalardı böle bir site öğrenmeye çalışıyoruz suçmu bildiğini paylaşmayan nankördür buraya gelipte kendi adıma sölüyorum yanlış anlamayın ama bende bilmiyorum bilen olupta paylaşmayan olduğunuda sanmıyorum..saygılar
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aciyagulmek »

bu jabber olayı bircok sitede mevcut, o kuran arkadaslar keske biraz paylasımcı olsada, kısada olsa bir anlatsalar, forumda epey bir arama yaptım ama jabber ile ilgili hiçbirsey bulamadım (?) soru işaretleri dısında.
makarabesk
Kayıtlı Kullanıcı

baya popüler forum sitelerinde böle bişey rast gelmedim bence o kadr önemli diğil galiba :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aciyagulmek »

olmasada olur ama bence güzel bir eklenti.

edit istersen kurulu bir site linki verebilirim. burada jabber kurulu olsa, ben sana, sen bana forumda yazısmak yerine, jabberden yazısırdık en basidi :mrgreen:
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir