Türkçe karakter
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Türkçe karakter
Öncelikle herkese selamlar
Forumumuz niteliği itibariye hem yabancılara hemde Türklere açık bir forum.Fakat yabancılar forumun giriş, kayıt bölümlerinin buluğu üst tarafın türkçe olması aynı zamanda üye olunması gerekirken doldurması gerekli yerlerin türkçe olması nedeniyle siteye üye olamiyorlar.forum dilini inglizce yaptığımıza zaman ise türkçe karaterler karışıyor ve üyelerin türkçe karakter harfleri gidip yerine başka semboller geliyor
Bunu nasıl çözebilirim.yani sitenin inglizce olmasını isityorum öte taraftan ise üye adlaındaki ve forumdaki türkçe karakterin değişmemesini.bunla ilgli mod yada kod varmı
yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar.
Forumumuz niteliği itibariye hem yabancılara hemde Türklere açık bir forum.Fakat yabancılar forumun giriş, kayıt bölümlerinin buluğu üst tarafın türkçe olması aynı zamanda üye olunması gerekirken doldurması gerekli yerlerin türkçe olması nedeniyle siteye üye olamiyorlar.forum dilini inglizce yaptığımıza zaman ise türkçe karaterler karışıyor ve üyelerin türkçe karakter harfleri gidip yerine başka semboller geliyor
Bunu nasıl çözebilirim.yani sitenin inglizce olmasını isityorum öte taraftan ise üye adlaındaki ve forumdaki türkçe karakterin değişmemesini.bunla ilgli mod yada kod varmı
Saygılar.
Re: Türkçe karakter
temanın overall_header.tpl dosyasını aç.
BUL
BUNUNLA DEĞİŞTİR
Gelişmiş Stil modunu kullanıyorsan önbelleği temizlemen gerekir.
BUL
Kod: Tümünü seç
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={S_CONTENT_ENCODING}">
Kod: Tümünü seç
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9">
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
malesef gene olmadı , php3 sürümünü kursak bu sorun kalkar mı
Siteyi Türkçeye aldığın zaman sorun olmuyorsa verdiğim kodları uygularsan olur. Yanlış yapmışsındır.
phpBB3 kullanırsan hangi dile geçersen geç TR karakter sorunun olmaz.
phpBB3 kullanırsan hangi dile geçersen geç TR karakter sorunun olmaz.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
-
- Kayıtlı Kullanıcı
http://www.paylasim-forum.com/php/
türkçe karekter sorunu yasıyorum. phpbb3.
phpbb2 den dönüstürme sonrasında aldım bu hatayı
türkçe karekter sorunu yasıyorum. phpbb3.
phpbb2 den dönüstürme sonrasında aldım bu hatayı
Bir dakka PhpBB3 Den PhpBB 2 Yhe mi geçiş yaptınız anlamadım....??? 

PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Analadım kadarıyla tr karakter hatası eski konuılar için vb şeler için geçerli phpbb2 nizin yedeği duruyorsa hemen ona geri dönün sonra viewtopic.php?t=7234 burdaki adımları dikkatlice uygulayın problem çıkmayacaktır 

PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
-
- Kayıtlı Kullanıcı
şimdi arkadaşım kayıt bölümüne kadar herşey language/lang_turkish/... dosylarında yazılı oralardaki register bölümüne özel bölümü ingilizce ile değiştirirsen o zaman sadece register bölümü ingilizce olur ...racinghart yazdı:Öncelikle herkese selamlar
Saygılar.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir