phpBB Kurulumu (Kendi hostunuzda)
- megaplatform
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- chingachgook
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: phpBB Kurulumu (Kendi hostunuzda)
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Arkadaşlar 3 sorum olacak.1)Resimde görüldüğü gibi silin dediği dosyalara nereden ulaşacağım.(Phpbb paketini açıp içine uyarlamalar yaptığımız C de bulunan dosyadanmı,yoksa ftp transferi yaptığımız yerdenmi)
2)Bi makalenin sonunda forumu bitirirken ;
Geriye sadece izin atamaları kaldı:
images/avatars/ => CHMOD 777
cache/ => CHMOD 777
şeklinde en son yapılacak bişeyden bahsediyo.bunu da nerden yapacağım acaba?
3)Forum sitesi oluştuğunda resimdeki gibi Türkçe olmayan karakterler kendiliğinden düzelecekmi,bişey yapmamız lazımmı?
Arkadaşlar 3 sorum olacak.1)Resimde görüldüğü gibi silin dediği dosyalara nereden ulaşacağım.(Phpbb paketini açıp içine uyarlamalar yaptığımız C de bulunan dosyadanmı,yoksa ftp transferi yaptığımız yerdenmi)
2)Bi makalenin sonunda forumu bitirirken ;
Geriye sadece izin atamaları kaldı:
images/avatars/ => CHMOD 777
cache/ => CHMOD 777
şeklinde en son yapılacak bişeyden bahsediyo.bunu da nerden yapacağım acaba?
3)Forum sitesi oluştuğunda resimdeki gibi Türkçe olmayan karakterler kendiliğinden düzelecekmi,bişey yapmamız lazımmı?
- chingachgook
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Tamam ben sorunu hallettim,gerek kalmadı
Her türlü program,istek-sorun hattı bu sitede,
http://www.forumincisi.com
http://www.forumincisi.com
Öncelikle anlatım için çok teşekkürler.
Benim sorunum forumu kurup install/ ve contrib/ klasörlerini silmeme rağmen halen ;
"Lütfen install/ ve contrib/ klasörlerini silin"
diyor. neden böyle yapıyor anlamadım bu 2klasörüde sildim ancak halen aynı. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Benim sorunum forumu kurup install/ ve contrib/ klasörlerini silmeme rağmen halen ;
"Lütfen install/ ve contrib/ klasörlerini silin"
diyor. neden böyle yapıyor anlamadım bu 2klasörüde sildim ancak halen aynı. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar ben veritabanı adı kullanıcı adı şifresi filan hiç bişiy bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden tşk ediyorum
kayıt olduğun host şirket her neyse sana bu bilgilerin olduğu bir mesaj göndermiştir orda yazar.
öncelikle herkeze selam kendi hostuma phpbb kurmak istiyorum ftpden databese e phpbb dosyalarini attim ama confing php dosyasini 666 yaptigim halde kurulumu yapamadim dier dosyalarinda chmod ayarlari gibi dier dosyalarida 666 yapacagiz yardimci olacak arkadas varsa sevinirim
teşekkürler ben kurdum kendi forum sitemi ,veritabanı kayıtlarını girerken birkaç yanlış denemeden sonra kurulumu tamamladım.
şimdi forum sayfalarım arasına adsense reklamlarımı nasıl yerleştirebilirim bu mümkünmü? şimdiden teşekürler.
http://www.balsamodel.net/forum/
şimdi forum sayfalarım arasına adsense reklamlarımı nasıl yerleştirebilirim bu mümkünmü? şimdiden teşekürler.
http://www.balsamodel.net/forum/
öncelikle siten hayırlı olsun nereye yerleştirmek istiyorsun arkadaşım indexe ise googlın verdiği adense kodunu direk sitene koy index_body.tpl dosyana en başa yada istediğin yere böle direk forumda gozükmesini istiyorsan her mesajda altta sponsor olarak forum sponsor modunu kurmanı tercih ederim http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 3d5412935a
umarım işinine yarar bu bilgiler 

PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
Bilgiler için çok teşekkür ederim , deneyip yapmaya çalışacağım.
sponsor programını indirdim ama ingilizce olunca tam olarak neyi nereye yükleyeceğim bilemedim ben şu body.tpl dosyasına bi bakayaım .teşkler
sponsor programını indirdim ama ingilizce olunca tam olarak neyi nereye yükleyeceğim bilemedim ben şu body.tpl dosyasına bi bakayaım .teşkler
ingilizce fazla bi yer yok arkadaşım open diyor açıcaksın after ad sonrasına ekliceksin before ad öncesine ekliceksin replace with bulduğun kodla değiştirceksiin find ise bulucasın 

PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
Tüm dediklerinizi yaptım fakat
An error occurred trying to update the database
Table 'phpbb_auth_access' already exists
böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler desteklerinizi bekliyorum...
Saygılarımla
An error occurred trying to update the database
Table 'phpbb_auth_access' already exists
böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler desteklerinizi bekliyorum...
Saygılarımla
Önceden oluşturduğun databaesin üstüne kuruyorsun hala databasein üstünde phpbb kurulu databesi sil yeniden aç yada phpmyadmine girpi tüm tabloları sil datebase deki problem meydana gelmicektir... 

PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
Çok sağol şimdi o sorunu çözdüm faakt akrşıma böyle birşey çıktı buraya ne yazmam gerek kırmızı ile çektiğim yere ne yazacaz?
Ne yazacaz buraya???
Ne yazacaz buraya???
oraya forumun bulunduğu yolu prefixi dizini yazıcaksın...
PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir