Merhaba sitemin arka plan nasıl degiştiriim

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
djmemo
Kayıtlı Kullanıcı

Merhaba sitemin arka plan nasıl degiştiriim

Mesaj gönderen djmemo »

slm herkese bn bişey sorcam ama sizi rahatsız ediyorum k.bakmayın

bn siteme arka plan koymak istiyom flash olcak şu sitede örnek var http://hazirhtmlkodu.blogcu.com/ARKA+PL ... RI_50+ADET_/ bu kodları ftp hangi klasörde editleyecez yardım edersniz cok sevinirim saygılarımlaa. :wink:
Kullanıcı avatarı
dlxattack
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Re: Merhaba sitemin arka plan nasıl degiştiriim

Mesaj gönderen dlxattack »

Hangi temayı kullandığınıza bağlı mesela subsilvber temasında backgrond.gif değiştirmeniz yeterli olucaktır prosilver dada bg.gifleri değiştirmeniz yeterli olucaktır ama bazı temalrda sadece arka plan rengini değiştirevbilirsiniz resim eklıyemessınız ekliyebilmeniz için temanızın theme klsorunden forms.css nize yada
stylesheet.css den gerekli eklemeleri yapabilirsiniz eksik veya yanlış bilgi verdiysem özür dilerim phpbb3 ile fazla ilgilenmiyorum ;)
PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
djmemo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen djmemo »

www.gizemguvenfanclub.com sitem bnm kardes burdaki temayı kullanıom adı bu sanırım Hong Lien
Kullanıcı avatarı
dlxattack
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Şimdi Temanın Kendisinede Verki Bi Bkaıym Dosyalarını İnceleyim... ;)
PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
djmemo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen djmemo »

buyrun kardes http://www.vinabb.com/bb/item.php?type= ... ils&item=9 burda tema mevcut teşekürler herşey için :wink:
Kullanıcı avatarı
dlxattack
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Verdiğin Link Kırık ;)
PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
Kullanıcı avatarı
dlxattack
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Tamam Temayı Bana Attın Zaten O Olayı Çözdük
background: #ECA6CE url('./images/nav_background.gif'); bak temandaki theme klosöründe stylesheet klosörü var oradan arkaplanın renk dozuunu değiştirebilirsin renk koduyla resimide temandaki imageset klosöründe nav_background.gif adlı dosyayı değiştirebilirsin...
PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 3 misafir