başvuru formu lazım

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

başvuru formu lazım

Mesaj gönderen ReplaX11 »

mhb arkadaşlar www.bizimlepaylas.net sitemize bir başvru formu lazım acaba biriniz koyabilirmisniz buraya ama sitede bir gruba öm şeklinde gidicek şekilde yaparmısınız tşk ler
esadow
Kayıtlı Kullanıcı

Re: başvuru formu lazım

Mesaj gönderen esadow »

şurdan faydalanabilrsin örnek olması maksadıyla veriyorum

http://www.forzabesiktas.com/uye.php

yalnız sitene baktım normal ve oldukçada güzel bir paylaşım sitesi ne için bir başvuru formu arıyosun anlamadım kimse uğrasmaz yanlış anlama ama webmaster sitesi olsa yada ne biliyim bi topluluk sitesi olsa okey derim ama normal bir paylaşım sitesi için başvuru formu abartı olur ve üye olacak olanda olmaz gibime geliyor...yine karar senin ama bunları burak; bir an önce sitenin ekibini kur ve doldurun siteyi...sadece tavsiye .kolay gelsin
**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ReplaX11 »

tşk edeirm yorumun içnide yardımın içnide fakat böle birform arıyorum gerek olmayabilir aslında evet ama işte ben evde bağlanıyorum nete bazen olmayabiliyorum o yüzden bakıcak moderatorler filann olması daha ii olur gibime geliyor

böle bir form varmı sitede öm la bana iletcek
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Bu formu daha önce de aramıştın, uzun zamandır.
Moderatör başvurusu için forma ihtiyacın yok, direk bir forum aç mesajlar yayınlanmadan yönetici moderasyonuna girsin. Özel form göndermeye benzer iletişim kurulabilir. Yada moderatör başvurusu yapacak kişi sana özel mesaj veya e-mail atabilir. 3-4 aydır form bulmaya uğraşmakdan iyidir.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir