Butonlar..

phpBB 3.0.x sürümlerindeki stiller / temalar için yapılan rütbe resimleri, ifadeler, avatarlar, butonlar, logolar, bannerler.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
PoSheDiOn
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 7
Kayıt: 24.01.2008, 23:29
İletişim:

Butonlar..

Mesaj gönderen PoSheDiOn »

Butonlar Gözükmüyor arkadaslar ?subsilver2 stiline gecis yaptim ve mesaj yaz cevapver butonları gozukmuyor.. yardımcı olabilicek varmi
Kullanıcı avatarı
DJHELLRAISER
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 6
Kayıt: 01.02.2008, 13:15
Konum: Yönetici
İletişim:

Re: Butonlar..

Mesaj gönderen DJHELLRAISER »

Merhaba arkadaşım...
Umarım bu yazdıklarım işini görür.

1- ( Y.K.P ) Yönetici Kontrol Paneli ne girdikten sonra site ayarlarına tıkla.Gerekli ayarlamalarını yaptıktan sonra site temanı da seçip ok diyorsun.
2- Yukarıdaki butonlardan sitillere tıklıyorsun.Açılan bölüm 2 kısım alt alta dır.Üstteki bölüm yüklü temaları gösterir. Alttaki bölüm ise yüklenecek olan temaları gösterir.sende prosilver ve subsilver yüklü ise yukarıdakı bölümden ikisinide aktif et fakat robotlar dahil bolumndeki rakamlar senin subsilver ın yanında yazmalı.
bunu yapabılmek ıcın once subsilver ı aktif et sonra pro silver ı pasif et.otomatık olarak robotlar subsilverın yanında gorunecek ( 51) gıbı..tekrar prosilverı aktif et.
hepsi aktif durumda olacak..
yine olmassa eger bu yazdıklarımı uygulayamazsan kendı sıteme bak ordakı tema uygun gelırse sana onu yuklerız sorunsuz bır sekılde calısıyor.cevap yaz bolumu ve yenı baslık butonları da mevcut :D

şimdilik kolay gelsin arkadaşım.
umarım halledersin.
Kullanıcı avatarı
DJHELLRAISER
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 6
Kayıt: 01.02.2008, 13:15
Konum: Yönetici
İletişim:

Butonlar..

Mesaj gönderen DJHELLRAISER »

PoSheDiOn yazdı:Butonlar Gözükmüyor arkadaslar ?subsilver2 stiline gecis yaptim ve mesaj yaz cevapver butonları gozukmuyor.. yardımcı olabilicek varmi
işlem şu = root/stiyles/subsilver/imageset/EN/....en olan yere TR klasörü yap içi EN inki ile aynı olsun...

açıklama : kullandığın temanın klasöründe imageset klasörü var onun içinde de EN klasörü var sen bu [EN] Klasörünü kopyala aynı yere yapıştır ve ismini [tr] yap.imageset in içinde EN ve TR klasörü olmuş olacak.butonların yerıne gelecektır fakat ingilizce olarak gelir...bu butonları turkcelestırmek te sana kalıyor...photoshop varsa makınende bunları tek tek turkcelestır derim en kolayı bole sana kolay gelsın...
Timramon
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 3
Kayıt: 01.06.2008, 01:29

Re: Butonlar..

Mesaj gönderen Timramon »

Evet.. büyük bi ihitmallee En Kalsörünün adını Tr yapmadın bhmde başıma gelmişti.. :shock:
Kullanıcı avatarı
C@N
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 160
Kayıt: 30.06.2008, 23:59
Konum: Ankara
İletişim:

Re: Butonlar..

Mesaj gönderen C@N »

benim değiştir butaonumun sadece "değişt" kısmına kadar gözüküyor onu nasıl düzeltebilirim
Resim
I LoVe phpBBTurKeY..!
Kilitli

“3.0.x Stil Grafikleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir