üyelik aktivasyonu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
üyelik aktivasyonu
arkadaşlar siteme üye olanlara aktivasyon maili gitmiyor. aktivasyonu kapattım bu sefer bişi gitmediği için ben aktivite etmem gerekiyordu eskiden aktivite yok dediğimde üye olan direk gözüküyordu nerde bi oynama yapmış olabilirim? 

I LoVe phpBBTurKeY..!
Re: üyelik aktivasyonu
Merhaba,
Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz Aktivasyonu tamamen kapatmak mı? Aktivasyonu kapatmanız durumunda üyeleriniz sorunsuzca giriş yapabilecektir...
Aktivasyonu Kapatma:
Genel > Site konfigürasyonu > Kullanıcı kayıt ayarları > Hesap Aktivasyonu > YOK
(NOT: Yok olması gerekir Kapalı değil)
KOLAY GELSİN...
Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz Aktivasyonu tamamen kapatmak mı? Aktivasyonu kapatmanız durumunda üyeleriniz sorunsuzca giriş yapabilecektir...
Aktivasyonu Kapatma:

(NOT: Yok olması gerekir Kapalı değil)
KOLAY GELSİN...
kapattım ama genede üye olanlar pasif kullanıcı bölümünde yer alıyor ve giriş yapamıyor üyelik aktivasyonunu kullanıcı tarafından yapıncada mail gitmiyor

I LoVe phpBBTurKeY..!
Kayıt oldum ve giriş yapabildim... Yalnız bu adresten...C@N yazdı:kapattım ama genede üye olanlar pasif kullanıcı bölümünde yer alıyor ve giriş yapamıyor üyelik aktivasyonunu kullanıcı tarafından yapıncada mail gitmiyor

Anasayfadaki Giriş formun çalımıyor. Temanın index_body.html yüklemeyi dener misin?

DÜZENLEME: Yeni farkettim üstteki giriş formun overall_header.html'ye konulmuş... O şekilde çalışmaz eski haline getirmelisin...
index_body.html'yi değiştirdim fakar overall_header.html'yi anlıyamadımVSaBaH yazdı: DÜZENLEME: Yeni farkettim üstteki giriş formun overall_header.html'ye konulmuş... O şekilde çalışmaz eski haline getirmelisin...

I LoVe phpBBTurKeY..!
Üyelik formunuz her sayfada çıkıyor... Yani overall_header.html dosyası içine yerleştirilmiş... Onu orada kesip index_body.html içine yerleştirmelisiniz...C@N yazdı:index_body.html'yi değiştirdim fakar overall_header.html'yi anlıyamadımVSaBaH yazdı: DÜZENLEME: Yeni farkettim üstteki giriş formun overall_header.html'ye konulmuş... O şekilde çalışmaz eski haline getirmelisin...
Yedeklerinizi aldıktan sonra aşağıdakileri deneyebilirsiniz...
Kod: Tümünü seç
#
#-----[ AÇ ]------------------------------------------
#
temanız/template/overall_header.html
#
#-----[ BUL & SİL ]------------------------------------------
#
<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN -->
<br clear="all" />
<form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}">
<table class="tablebg" width="100%" cellspacing="1">
<tr>
<td class="cat"><h4><a href="{U_LOGIN_LOGOUT}">{L_LOGIN_LOGOUT}</a></h4></td>
</tr>
<tr>
<td class="row1" align="center"><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> <input class="post" type="text" name="username" size="10" /> <span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> <input class="post" type="password" name="password" size="10" /> <!-- IF S_AUTOLOGIN_ENABLED --> <span class="gensmall">{L_LOG_ME_IN}</span> <input type="checkbox" class="radio" name="autologin" /><!-- ENDIF --> <input type="submit" class="btnmain" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>
</tr>
</table>
{S_FORM_TOKEN}
</form>
<!-- ENDIF -->
#
#-----[ AÇ ]------------------------------------------
#
temanız/template/index_body.html
#
#-----[ BUL ]------------------------------------------
#
{TOTAL_POSTS} | {TOTAL_TOPICS} | {TOTAL_USERS} | {NEWEST_USER}</p></td>
</tr>
</table>
#
#-----[ SONRASINA EKLE ]------------------------------------------
#
<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN -->
<br clear="all" />
<form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}">
<table class="tablebg" width="100%" cellspacing="1">
<tr>
<td class="cat"><h4><a href="{U_LOGIN_LOGOUT}">{L_LOGIN_LOGOUT}</a></h4></td>
</tr>
<tr>
<td class="row1" align="center"><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> <input class="post" type="text" name="username" size="10" /> <span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> <input class="post" type="password" name="password" size="10" /> <!-- IF S_AUTOLOGIN_ENABLED --> <span class="gensmall">{L_LOG_ME_IN}</span> <input type="checkbox" class="radio" name="autologin" /><!-- ENDIF --> <input type="submit" class="btnmain" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>
</tr>
</table>
{S_FORM_TOKEN}
</form>
<!-- ENDIF -->
#
#-----[ KAYDET & KAPAT ]------------------------------------------
#

Sorununu çözecek arkadaşım bundan olumlu sonucu mu olur?C@N yazdı:peki bu ne gibi olumlu sonuçlar getiricek?

Bende senin yaptığını yapmak istedim ve giriş formunu overall_header.html'ye yerleştirdim. Görünüm gayet hoş oldu ama çalışmıyordu...
Belki biraz uğraşılsa çözülecek bi sorun ama şimdilik benim dediğimi yapmakta fayda var...
Bu arada sorunun çözüldü mü?
giriş formu dediğin eğer sağ üstteki kullanıcı adı ve şifre bölümü ise orası çalışıyor index_body.html'yi değiştirince aktivasyon sorunuda kalktı
yani orda çalışmıyor dedğin eğer ordan giriş yapamamaksa eğer yapılabiliyor bi çok deneme kullanıcısı açtım ve hepsiylede oldu benim sorunum sadece aktivasyon sorunuydu onuda çözdüm sana çok teşekkürederim 

I LoVe phpBBTurKeY..!
Sorun çözüldüyse gerisi teferruattır 
Rica ederim...

Rica ederim...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir