[Çözüldü] Özel profil alanları
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
[Çözüldü] Özel profil alanları
Ben özel profil alanları ekledim(cinsiyet,ruh hali gibi) ama bunlar herhangi bir mesajta yanda kullanıcının ismi görünüyor ya altında mesajlar yazıyor ben onun altına koymak istedim ama olmuyor sadece kişinin profiline girince görünüyor????
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Özel profil alanları
viewtopic.php?f=20&t=13640cagatayozata yazdı:Ben özel profil alanları ekledim(cinsiyet,ruh hali gibi) ama bunlar herhangi bir mesajta yanda kullanıcının ismi görünüyor ya altında mesajlar yazıyor ben onun altına koymak istedim ama olmuyor sadece kişinin profiline girince görünüyor????
Re: Özel profil alanları
cagatayozata yazdı: olmuyor sadece kişinin profiline girince görünüyor
Yönetim Kontrol Paneli -> Genel -> Yükleme Ayarları -> Özel Profil Alanları
Özel Profil Alanları
Üye listesinde özel profil alanları göstermek için stillere izin ver:-O Evet----O Hayır
Kullanıcı profillerinde özel profil alanları göster:---------------------O Evet----O Hayır
Başlık sayfalarında özel profil : ----------------------------------------O Evet----O Hayır
Ayarlarda evet seçili olmasına dikkat et..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir