[Çözüldü] kapalı forumu phpmyadmin'den nasıl açabilirim?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] kapalı forumu phpmyadmin'den nasıl açabilirim?
arkadaşlar phpbb3 forumun kullanıcı adını ve şifresini unuttum, forumda kapalı, açmak için phpmyadmin'den ne yapmalıyım?
Re: kapalı forumu phpmyadmin'den nasıl açabilirim?
eger forumunun kapalı olmasından kasıt "board kapalı" ise onu phpbb_config 'deki board_disable degerini 1 yaparak acabilirsiniz..
siz şifrenizi de unutmussunuz bu durumda şunu yapın, phpbb_users 'e gidin..
ve orada user_password degerinin icini
$H$9A5oOriiee5xccLQwKPWm//.LrJPDt/
degeri ile doldurun.. bu 123456 karsılıgındadır.. şifrenizi degistirir kullanırsınız..
ve user_passchg degerini de 1 yapın orada deger olmalıdır ki pass change oldugu anlasılsın, acabilmeniz icin bu lazım
degeri ile doldurun.. bu 123456 karsılıgındadır.. şifrenizi degistirir kullanırsınız..
ve user_passchg degerini de 1 yapın orada deger olmalıdır ki pass change oldugu anlasılsın, acabilmeniz icin bu lazım
Re: kapalı forumu phpmyadmin'den nasıl açabilirim?
enson yazdı:eger forumunun kapalı olmasından kasıt "board kapalı" ise onu phpbb_config 'deki board_disable degerini 1 yaparak acabilirsiniz..
Arkadaş söyleyecek söz bırakmamış... Kesinlikle haklı...

Eğer 123456 yapmak için gerekli olan o MD5 kodu işe yaramazsa forumda şifresini bildiğiniz bir kullanıcının şifre bilgilerini kopyalayıp kendi alanınızın şifre bölümüne yapıştırarak da bunu yapabilirsiniz... Böylece onun şifresini kendi hesabınızdan girecek ve ACP'ye ulaşabileceksiniz...
Tabiki bunu phpMyAdmin'de yapacaksınız...
KOLAY GELSİN...
Re: [Çözüldü] kapalı forumu phpmyadmin'den nasıl açabilirim?
arkadaşlar teşekkürler, konuyu açtıktan sonra şifreyi hatırladım, epeyce sorun yaşamama rağmen panelede girebildim, phpmyadmin'den ayarların bi kısmını yaptım ama olmamıştı, admin panelden hallettim 

- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaş çok güldürdün gereçektenpRof yazdı:arkadaşlar teşekkürler, konuyu açtıktan sonra şifreyi hatırladım...

gülünecek birşey yokradyobulut yazdı:Arkadaş çok güldürdün gereçektenpRof yazdı:arkadaşlar teşekkürler, konuyu açtıktan sonra şifreyi hatırladım...![]()

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir