[Çözüldü] Ziyaretçi izinleri
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] Ziyaretçi izinleri
arkadaşlar ziyaretçilerin sadece forum sitesini ve kategorilerini görebildigi fakat forum kuralları dışındaki kategorilere tıklandığında direk kaydolması için sayfanın gelebilecegi izinleri nasıl ayarlarım.forumu ingilizce kurdum , yabancı insanlarla buluşmak için , phpbb 3 biraz zorladı , cok onceden phpbb2 kullanmıstım.yardımcı olursanız sevinirim. forum sayfam http://forum.yankoniye.org teşekkürler
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Ziyaretçi izinleri
yönetim panelinden>izinler>grup forum izinleri>misafirler rol olarak ayarlayabilrsin yada gelsimis izinleri kulanbilrsin mesela gelismis izinlerde forumlari görüntüleyebilir(evet) ama Forumu okusun(hayir) yaparsan iyi olur rol atamalarindan erisim yok dersen gelen misafirler forumdaki hicbir konuyu goremezler, gelismis izinlerden dedgim gibi forumu gorsunler ama okuyamasinlar yani konulari gorsunlar ama giremesinler, ve cesitli bircok secenekleri ayarlarsin gelismis izinlerden, forumun yeni oldugu icin sanslisin cok katagori olsaydi epey ugrasirdin galiba.
simdi mesela Forum kurallarinda izinleri ayarladin istedgin gibi, sonraki acacagin katagorilerde izinleri kopyala dan bu ayarladigin forumu secip ayni izinleri yeni actigin forum icinde uygulatabilrsin. Gelelim Forum kurallarini okuyabilsinler demissin, bunu da ayrica islemleri yaptinktan sonra izinler den girip misafir izinlerinden gelismis izinler>Mesaj> buradaki secenkelerden Forumu okuyabilir yaparsan bu katagoriyi okuyabilirler. Ama dikkat et bastan bunu yapipta izinleri burdan kopyalatirsan diger forumlar icin, bu ayar hepsi icin gecerli olacaktir. Kendi uyguladigim teknigi anlatmaya calistim, umarim yardimi olur

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir