MegaBB destek sitesinede yazdım fakat orda diğer destek sitelerinede yazmam önerildi.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Yukarıdaki resimde 26. sayfayı görüntülemek için 26 yı clickledigimde aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor. Fakat 25 i clicklediğimde mesajlara ulaşabiliyorum.
Bu sorunuma çözüm arıyorum. tşk ederim.
Önemli Bir Sorun-Bu başlık için mesaj bulunmuyor
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Önemli Bir Sorun-Bu başlık için mesaj bulunmuyor
bu destek sitesine yazdığınıza göre forumunuz phpbb2 ??scsscrty yazdı:MegaBB destek sitesinede yazdım fakat orda diğer destek sitelerinede yazmam önerildi.
Yukarıdaki resimde 26. sayfayı görüntülemek için 26 yı clickledigimde aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor. Fakat 25 i clicklediğimde mesajlara ulaşabiliyorum.
Evet aynen öyle. Yanlış yere mi açtım konuyu yoksa ?
????????????????????
Merhaba,scsscrty yazdı:MegaBB destek sitesinede yazdım fakat orda diğer destek sitelerinede yazmam önerildi.
Böyle durumlarda size yardımcı olabilmemiz açısından lütfen hesabınızdaki siteniz kısmını güncelleyiniz...
Bu genellikle phpBB3 seo-mod 'da görünen bir sorun... phpBB2 olduğuna emin misiniz?
Bizlerde incelemek için http://www.google.com 'a bakalım o halde...scsscrty yazdı:Evet eminim
Arkadaşım lütfen hesabınıza site adresinizi yazınız... İncelemek istiyorum ama site bulamıyorum...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir