Yönetim paneli Ve Konu Açma
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Yönetim paneli Ve Konu Açma
meraba hepinize sitemin yönetim paneline girmeye calıstığımda:
Yönetim Kontrol Paneline erişmek için şifrenizi girmelisiniz. böyle bir hata alıyorum şifrem doğru forua girişte felan sorun cıkmıyorşifremi değiştirmedim kullandığım şifre
Yeni konu acmaya calıstığımda:
Gönderilen form geçersiz. Tekrar göndermeyi deneyin.
böyle bir hata alıyorum aynı bölümlere önceden konu acabiliyordum bu sorunları nasılş düzelte bilirim şididen yardımlarınız için sağolun
Yönetim Kontrol Paneline erişmek için şifrenizi girmelisiniz. böyle bir hata alıyorum şifrem doğru forua girişte felan sorun cıkmıyorşifremi değiştirmedim kullandığım şifre
Yeni konu acmaya calıstığımda:
Gönderilen form geçersiz. Tekrar göndermeyi deneyin.
böyle bir hata alıyorum aynı bölümlere önceden konu acabiliyordum bu sorunları nasılş düzelte bilirim şididen yardımlarınız için sağolun
Re: Yönetim paneli Ve Konu Açma
Yönetim Kontrol Paneline erişmek için şifrenizi girmelisiniz. böyle bir hata alıyorum şifrem doğ
bu hate değil yönetim panel şifreni yazmadan giremesin diyo yani güvenlik açısından
Gönderilen form geçersiz hatası bir eklenti filan bişeydne olyuor banada olmuştu bir ara
bu hate değil yönetim panel şifreni yazmadan giremesin diyo yani güvenlik açısından
Gönderilen form geçersiz hatası bir eklenti filan bişeydne olyuor banada olmuştu bir ara
eklentilerlri kaldırırm fakat yönetim paneline şifremi girdiğim halde giremiyorum
Yönetim Paneli'ne erişim izniniz olduğundan emin misiniz? Veya başka yöneticiler var mı YKP'ye girebilen?HELLKING yazdı:eklentilerlri kaldırırm fakat yönetim paneline şifremi girdiğim halde giremiyorum
Sorununuz gerçekten ilginç ama eğer başka yöneticiler varsa forumda sizin profilinizi YKP'den Kurucu olarak değiştirmesini öneririm. İzinlerden kaynaklanıyorsa bu o sorunu çözecektir...
Dediğinizi gibi son zamanlarda yüklediğiniz bir MOD buna sebep oluyor olabilir? Hangi olaydan sonra karşılaştınız bu sorunla?
sitenin sahibi benim tam yetiye sahibim yönetim paneline erşim izni başka kimseye vermedim yönetim paneline gire bilsem bi kerede olsa halledeceğim ama giremiyom bbccode eklemiştim gvideo ondan kaynaklanııyo olabilir girmeyi başarırsam kaldırıcam onuda
phpMyAdmin'den değiştirmeyi deneyebilirsiniz...HELLKING yazdı:sitenin sahibi benim tam yetiye sahibim yönetim paneline erşim izni başka kimseye vermedim yönetim paneline gire bilsem bi kerede olsa halledeceğim ama giremiyom bbccode eklemiştim gvideo ondan kaynaklanııyo olabilir girmeyi başarırsam kaldırıcam onuda
phpbb_users içine girin ve kendi kullanıcı adınız üzerinde düzenlemeler yapmayı deneyin... Değiştirdiğiniz değerlerin eski halini unutmayınız lütfen

onu yapmadan eklediğim eklentiyi nereden kaldıra bilirim
Mod kurarken yaptığınız değişiklikleri bir bir geri alacaksınız... Veya yedekli çalışmışsanız yedek dosyalarınızı yükleyeceksiniz... Başka yolu yok maalesef...HELLKING yazdı:onu yapmadan eklediğim eklentiyi nereden kaldıra bilirim
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
hangi temayı kullanıyorsunuz? gönderilen form geçersiz hatası subsilver tabanlı temalarda çıkan bir sorun
? bide prosilver temasında deneyiniz...
? bide prosilver temasında deneyiniz...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir