[Çözüldü] Foruma giriş yapılamıyor
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] Foruma giriş yapılamıyor
Arkadaşlar bazen benimde başıma geliyor ama üyelerimden bazıları foruma giriş yapamıyor, giriş yaptıktan hemen sonra siteden çıkmış oluyor, bunun nedeni ne olabilir?
Buarada kendi bilgisayarından giriş yapamayan üyenin üyeliği ile ben giriş yapabiliyorum.
Buarada kendi bilgisayarından giriş yapamayan üyenin üyeliği ile ben giriş yapabiliyorum.
Re: Foruma giriş yapılamıyor
Merhaba,pRof yazdı:Arkadaşlar bazen benimde başıma geliyor ama üyelerimden bazıları foruma giriş yapamıyor, giriş yaptıktan hemen sonra siteden çıkmış oluyor, bunun nedeni ne olabilir?
Sorun çerez ayarlarından gibi görünüyor...
Bu sorun her zaman mı oluyor yoksa arasıra mı?
Özellikle üyenin biri hiç giriş yapamıyor, girişten sonra sistem dışarı atıyor. Bende de zaman zaman firefox'ta oluyor bu sorun.
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Çerezle alakalı olduğu ihtimalini arttırıyor..pRof yazdı:Özellikle üyenin biri hiç giriş yapamıyor.
YKP > GENEL > Sunucu konfigürasyonu > Çerez ayarları bölümündeki;pRof yazdı:Özellikle üyenin biri hiç giriş yapamıyor, girişten sonra sistem dışarı atıyor. Bende de zaman zaman firefox'ta oluyor bu sorun.

kısımlarında neler yazdığını bizimle paylaşır mısınız? Bu arada sitenizin tam adresi de gerekli tabiki...

Bu şekildeydi, başka sitemden bu ayarlara baktığımda www yoktu, www leri sildikten sonra üye giriş yapabildi, bu kez de ben başka üyeliğimle giremedim ve yeniden üstteki gibi eski haline aldım...
Sorun nedir?
Önce ;pRof yazdı:Çerez domain adresi: http://www.bilecikuniversitesi.com
Çerez klasör adresi: /
Bu şekildeydi, başka sitemden bu ayarlara baktığımda www yoktu, www leri sildikten sonra üye giriş yapabildi, bu kez de ben başka üyeliğimle giremedim ve yeniden üstteki gibi eski haline aldım...
Sorun nedir?

Eğer o da sorunu çözmez ise;
GENEL > Sunucu Konfigurasyonu > Sunucu ayarları kısmını aşağıdaki gibi değiştirmeyi dener misiniz?
(NOT: Her ihtimale karşı eski değerleri unutmayınız...)
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Malesef hiçbirisi çözüm olmadı, diğer üyeliğim ile giriş yaptıktan sonra heme atıyor.
Nedir bu çerezlerden çektiğimiz ya..
ne yaptıysam bende çözemedim problemi hala devam ediyor...
Can sıkıcı bi durum gerçekten...
phpbb3 un sırf bu kısmından memnun değilim nerdeyse
Arkadaşım forumuna üye oldum. Belli bir süre gezindim ama hiçbir sorun yaşamadım...pRof yazdı:Malesef hiçbirisi çözüm olmadı, diğer üyeliğim ile giriş yaptıktan sonra heme atıyor.
Sorun çözülmüş olmalı... Bence bilgisayarınızın önbelleğini ve forum ön belleğinizi tekrar temizlemelisiniz... Eğer aynı sorunu yine alıyorsanız o zaman sorun sizin bilgisayarınızda olabilir..
Şuan için başka arkadaşlarınızın aynı sorunu yaşayıp yaşamadığını sorabilirsiniz...
Diğer arkadaşlarımın da foruma üye olup aynı sorunu yaşayıp yaşamadıklarını söylemelerini rica edeceğim...
http://www.bilecikuniversitesi.com/forum/
Sizin sorununuz nedir?matraxxx yazdı:Nedir bu çerezlerden çektiğimiz ya..
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
pRof yazdı:Çerez domain adresi: http://www.bilecikuniversitesi.com
Çerez klasör adresi: /
Sorun nedir?
cerez güvenligi acikmi kapalimi?
Kardeş benimde aynı problem pc den siliyorum cerezleri yine sürekli aynı hata yine foruma giremiyorum..VSaBaH yazdı:matraxxx yazdı: Sizin sorununuz nedir?
cok canımı sıkıyo uyelerden de alıyorum bu sekılde uyarı

matraxxx yazdı:Kardeş benimde aynı problem pc den siliyorum cerezleri yine sürekli aynı hata yine foruma giremiyorum..VSaBaH yazdı:matraxxx yazdı: Sizin sorununuz nedir?
cok canımı sıkıyo uyelerden de alıyorum bu sekılde uyarı![]()

Site adresi nedir? (Lütfen Profilinizi de güncelleyiniz...)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir