Seo Mod Hakkında

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Seo Mod Hakkında

Mesaj gönderen ReplaX11 »

ben seo modu kaç kez kurmama rağmen hiç olmuş değil hepte forumu yeniden kurmak zorunda kaldım acaba sen bana senin köstebekforum sitendeki seo dosyalarını yollayabilirmisin

seo dosyaları bunlar biliyorsundur zaten ama işte söliyim deidm bunlara bana yolarmısın öle bide deniyim lütfenn

.htaccess
common.php
memberlist.php
posting.php
viewforum.php
viewonline.php
viewtopic.php

functions.php
functions_display.php
functions_seo.php

bu seo dosyalarıunı acaba senden alabilirmiyim sitenden indirip yolalrmısın hazır seo eklentisinide denedim sorun oldu kaç kez yeniden kurdum lütfen bide senden aldıklarımı deniyim

veya başka seo su sorun olmayan varsa bunları upload edebilirmi

Not:Özür Dileerim Diğer Konu İçin
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Seo Mod Hakkında

Mesaj gönderen bplr »

Mademi sıfır forum kuruyorsun..
http://downloads.phpbb-seo.com/seo-url- ... od-48.html
adresinde seo premod deneyebilirsin..
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ama seo yu kuramıyorum nedense olmuyor hazır seo dosyalarını indirip upload edebilirmisiniz
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

ReplaX11 yazdı:ama seo yu kuramıyorum nedense olmuyor hazır seo dosyalarını indirip upload edebilirmisiniz
Merhaba,

Arkadaşım bplr arkadaşımız istediğin dosyaları vermiş ya inceleyebilirsin... O linkte seo-mod'un PREMOD hali var... Yani sıfır forumlar için atın ve kullanın o kadar...

Bende onlarca MOD yüklü o yüzden dosyaları zaten veremem...

KOLAY GELSİN...
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bunda yükleme şeyi olarak tek install_phpbb_seovar instal klasründe ondan yüklicem dimi dosyaları atınca wsğaolun
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

merhaba bunun tr dil dosyası yokj ne yapmam lazım
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

ReplaX11 yazdı:merhaba bunun tr dil dosyası yokj ne yapmam lazım
SEO MOD'da TR dil dosyasına ihtiyaç yoktur... Neden böyle birşeye ihtiyaç duydunuz?
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bpr nin veridğinde tek eng olarak var öle kuruncada tr forum kullandığımızdan dil dosyası yok diyo ama eng foruma geçince sorun yok olyuor eng olduğu için yani ondan lazım tr lisi
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Türkçe dil dosyasını yüklersin, mod içinden yapılacak dil düzenlemelerini de yaparsın..
Eğer ilk defa mod kurmuyorsan biraz alışmışsındır.
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

alıştımda bu seo mod u bir türlü yapamadım bir hazır seo paylaşacak bulamadım en lazım olan seo zor oalnda seo ama hazır eklentisi olsa daha ne dicem bir ahzırı koysa siteye ne güzel olur
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

ReplaX11 yazdı:alıştımda bu seo mod u bir türlü yapamadım bir hazır seo paylaşacak bulamadım en lazım olan seo zor oalnda seo ama hazır eklentisi olsa daha ne dicem bir ahzırı koysa siteye ne güzel olur
Arkadaşım zor birşey değil sen ilk phpBB kurarken tr dosyalarını nasıl koyduysan bunda da aynısını yapacaksın işte...

Yeni phpBB kurulumu yapar gibi yani...
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

VSaBaH yazdı:
ReplaX11 yazdı:alıştımda bu seo mod u bir türlü yapamadım bir hazır seo paylaşacak bulamadım en lazım olan seo zor oalnda seo ama hazır eklentisi olsa daha ne dicem bir ahzırı koysa siteye ne güzel olur
Arkadaşım zor birşey değil sen ilk phpBB kurarken tr dosyalarını nasıl koyduysan bunda da aynısını yapacaksın işte...

Yeni phpBB kurulumu yapar gibi yani...

bu seo yu kurucam bida denicemde eng olunca sorun olmuyor bunu nasıl yapmam gerek türkçe dil olmayınca çok karışık oluyor türkçe dil dosya düzenlemeri nerden bulabilirim
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

seo yu kuruyorum sorun yok ama engilizce olarak bpr nin verdiği seo yu türkçe nasıl yapabilirim bennn
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

http://bizimlepaylas.net/forum/lk-forumunuz-f2.html

böle oluyor seo yu açınca neden ama sayfa açılmıyor

not=deneme forum yerimde denedim
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

ReplaX11 yazdı:http://bizimlepaylas.net/forum/lk-forumunuz-f2.html

böle oluyor seo yu açınca neden ama sayfa açılmıyor

not=deneme forum yerimde denedim
Aşağıdaki eklentiyi incelemenizi rica edeceğim...

:arrow: https://sourceforge.net/project/showfil ... _id=593912

KOLAY GELSİN...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 5 misafir