Ben Simuzer Premod U Kurdum Hersey İyi Güzel Fakat İki Hatayla Karsılasıyorum
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HATALAR:
1: Forumu Kurdum Fakat En Alt Kısımda Su Yazı Görüküyo Bu Admin Panelindede Mevcut Anlamadım Gitti.
Error in my_thread_global_end(): 1 threads didn't exit
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2: Forumda Bütün Herşeyi Yapıyorum Hiç Sorun Yok Girişlerde Çıkışlarda Konu Açmada Falan Sorun Yok Sadece Şu Sorun Var Açılan Bir Başlıga Tıkladıgımda Karsıma Genel Hata Yazan Büyük Yazı Altındada Şunlar Çıkıyor Anlıycanız Baslıkları Görüntüleyip Mesajları Okumaya Kalksam Bu Hatayla Karsilasiyorum

SQL ERROR [ mysql4 ]
The used table type doesn't support FULLTEXT indexes [1214]
SQL
SELECT f.forum_id, f.forum_name, t.topic_id, t.topic_title, t.topic_replies, t.topic_last_post_time, t.topic_last_post_id, u.user_id, u.username, u.user_colour FROM phpbb_topics t, phpbb_users u, phpbb_forums f WHERE MATCH (t.topic_title) AGAINST ('İlk Haberimiz..' IN BOOLEAN MODE) AND f.forum_id = t.forum_id AND u.user_id = t.topic_poster AND t.topic_id <> 7 GROUP BY t.topic_id LIMIT 5
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 205
CALL: dbal_mysql->sql_query()
FILE: includes/db/dbal.php
LINE: 159
CALL: dbal_mysql->_sql_query_limit()
FILE: viewtopic.php
LINE: 1652
CALL: dbal->sql_query_limit()
Anlıyacaginiz Arkadaslar Konuları Görüntüleyemiyorum Lütfen Yardım Ediniz.Eger Konuyu Alakasız Yere Acmissam Aceleyle Özür Dilerim Simdiden Bu İste Oldukca Yeniyim Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum Reklam Amacli Vermiyorum Site Adresim Burasi Buyrun Bakın Lütfen

http://www.haylazim.com/forum/viewforum.php?f=5 Buradan İlgili Basliga Tıklayın Hatayı anlıycaksınız