Lütfen Acil Yardım Edin

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
BuCaLı
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Lütfen Acil Yardım Edin

Mesaj gönderen BuCaLı »

Arkadaslar Öncelikle Herkese Selamlar Diyorum.
Ben Simuzer Premod U Kurdum Hersey İyi Güzel Fakat İki Hatayla Karsılasıyorum

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HATALAR:

1: Forumu Kurdum Fakat En Alt Kısımda Su Yazı Görüküyo Bu Admin Panelindede Mevcut Anlamadım Gitti.

Error in my_thread_global_end(): 1 threads didn't exit

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2: Forumda Bütün Herşeyi Yapıyorum Hiç Sorun Yok Girişlerde Çıkışlarda Konu Açmada Falan Sorun Yok Sadece Şu Sorun Var Açılan Bir Başlıga Tıkladıgımda Karsıma Genel Hata Yazan Büyük Yazı Altındada Şunlar Çıkıyor Anlıycanız Baslıkları Görüntüleyip Mesajları Okumaya Kalksam Bu Hatayla Karsilasiyorum :(

SQL ERROR [ mysql4 ]

The used table type doesn't support FULLTEXT indexes [1214]

SQL

SELECT f.forum_id, f.forum_name, t.topic_id, t.topic_title, t.topic_replies, t.topic_last_post_time, t.topic_last_post_id, u.user_id, u.username, u.user_colour FROM phpbb_topics t, phpbb_users u, phpbb_forums f WHERE MATCH (t.topic_title) AGAINST ('İlk Haberimiz..' IN BOOLEAN MODE) AND f.forum_id = t.forum_id AND u.user_id = t.topic_poster AND t.topic_id <> 7 GROUP BY t.topic_id LIMIT 5

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 205
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/db/dbal.php
LINE: 159
CALL: dbal_mysql->_sql_query_limit()

FILE: viewtopic.php
LINE: 1652
CALL: dbal->sql_query_limit()

Anlıyacaginiz Arkadaslar Konuları Görüntüleyemiyorum Lütfen Yardım Ediniz.Eger Konuyu Alakasız Yere Acmissam Aceleyle Özür Dilerim Simdiden Bu İste Oldukca Yeniyim Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum Reklam Amacli Vermiyorum Site Adresim Burasi Buyrun Bakın Lütfen :(
http://www.haylazim.com/forum/viewforum.php?f=5 Buradan İlgili Basliga Tıklayın Hatayı anlıycaksınız :(
" HaKKıMDa BiLGiN YoKSa FiKRiNDe oLMaSıN "
Kullanıcı avatarı
grsydgn
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Lütfen Acil Yardım Edin

Mesaj gönderen grsydgn »

Arkadaşım siten hayli yeni. İstersen birdaha kurmanı öneririm.
Aşk Sevgilide Kaybolmaktır.
Kullanıcı avatarı
BuCaLı
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen BuCaLı »

Dostum 100 Kere Kurdum gene Aynı Suan Phpbb2 Kurdum Yakusha Premod u Onda Sorun Yok En Alt Kısımda Hata veriyor Hata Kodu Su Error in my_thread_global_end(): 1 threads didn't exit
Ama Bir Sorun Yaratmasada Bilgi Edinmek İsterim Neden Yapıyosa Tesekkurler
" HaKKıMDa BiLGiN YoKSa FiKRiNDe oLMaSıN "
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Konu Başlığı Kural Dışı...

:arrow: Forum Kuralları

KİLİTLİ
Kilitli