Link Yazı Renkleri ve Tipleri Nasıl Değiştirilir?

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
basbul
Kayıtlı Kullanıcı

Link Yazı Renkleri ve Tipleri Nasıl Değiştirilir?

Mesaj gönderen basbul »

Arkadaşlar forumumdaki ana başlıkların sadece siyah olmasını geri kalan linkler ve alt forumların renklerinin aynı kalmasını istiyorm.Yalnız bunu başardım bi iki kere ama tıkladığım linki bidaha görüdğüde regi tıklandığı için mavileşiyor yni klasik forum linki rengini alıyor tıklamadıklarım ise istedigim gibi duruyor.Ben değiştirme işlemlerini stylesheet.css den ve links adlı bölüm altında yaptım .Eğer doğru yerden yaptıysam
/* Links
------------ */
a:link {
color: #006597;
text-decoration: none;
}

a:active,
a:visited {
color: #005784;
}

a:hover {
color: #D46400;
text-decoration: underline;
}

a.forumlink {
color: #069;
font-weight: bold;
font-family: "Lucida Grande", Helvetica, Arial, sans-serif;
font-size: 1.2em;
}

a.topictitle {
margin: 1px 0;
font-family: "Lucida Grande", Helvetica, Arial, sans-serif;
font-weight: bold;
font-size: 1.2em;
}

a.topictitle:visited {
color: #5493B4;
}

th a,
th a:visited {
color: #FFA34F !important;
}

th a:hover {
text-decoration: underline;
}

kod grubunda hangi renk tarafını hngi şekilde doldurmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
tuncer_97@hotmail.com

www.basbul.com adresime girip kendinizde sorunu bizzat görebilirsiniz
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Link Yazı Renkleri ve Tipleri Nasıl Değiştirilir?

Mesaj gönderen VSaBaH »

Merhaba,

:idea: Aynı .css dosyasında a:visited içeren kodların renklerini değiştirmeyi deneyiniz...

ÖR:

Kod: Tümünü seç

a:active,
a:visited {
color: #005784;
}

Kod: Tümünü seç

a.topictitle:visited {
color: #5493B4;
}

th a,
th a:visited {
color: #FFA34F !important;
}

KOLAY GELSİN...
basbul
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen basbul »

kardeşim ben de bişey anlamadım bu işten aslında ben doğru yapıorum bi sorun da yok firefox da denedim takır takır çalışıyor yani sadece başlıkları siyah yapıorm ve ziyaret etsemde geri geldiğimde renkler siyah kalıyor ama internet explorer da byle olmuyor.Sizce sorun nedir?
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

basbul yazdı:kardeşim ben de bişey anlamadım bu işten aslında ben doğru yapıorum bi sorun da yok firefox da denedim takır takır çalışıyor yani sadece başlıkları siyah yapıorm ve ziyaret etsemde geri geldiğimde renkler siyah kalıyor ama internet explorer da byle olmuyor.Sizce sorun nedir?
Ben iki tarayıcıyı da inceledim ama dediğiniz gibi bi sorun görmüyorum... Her ikisinde de tıkayıp geri geldiğimde siyah görünüyor...

Bence her iki tarayıcınızda da internet dosyalarını, çerezleri ve önbelleği temizlemelisiniz... Sorun ondan kaynaklanıyor olabilir...
basbul
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen basbul »

Evet onlarıda yaptım ama dediğiniz beni gerçekten rahatlattı eğer sizde öyle görünüyorsa kullanıcılarda da öyle görünüyordur bnde hiç görünmesede olur :D şaka bi yana yardımların için çok teşekkür ederim kolay gelsin
juba
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen juba »

burdakiler tüm linkleri değiştiriyor. sadece forumun mesaj içinde verilen linklerin rengini nasıl değiştirebiliriz acaba?
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir