Alt forumları alt alta değilde yan yana kullanmak

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
basbul
Kayıtlı Kullanıcı

Alt forumları alt alta değilde yan yana kullanmak

Mesaj gönderen basbul »

merhabalar benim sorularımdan biride alt forumların alt alta değilde birçok forum sayfasında olduğu gibi bana göre hem daha estetik durması açısından yan yana olacak hale getirebilirmiyiz?Mesala 3 aşağı 3 yana 9 tane alt forum böyle birşey varsa yada yapılabilirse en kısa zamanda paylaşılırsa sevinirim.Şimdiden ilgi gösteren arkadaşlara tşkkürler
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Alt forumları alt alta değilde yan yana kullanmak

Mesaj gönderen VSaBaH »

basbul yazdı:merhabalar benim sorularımdan biride alt forumların alt alta değilde birçok forum sayfasında olduğu gibi bana göre hem daha estetik durması açısından yan yana olacak hale getirebilirmiyiz?Mesala 3 aşağı 3 yana 9 tane alt forum böyle birşey varsa yada yapılabilirse en kısa zamanda paylaşılırsa sevinirim.Şimdiden ilgi gösteren arkadaşlara tşkkürler
Merhaba,

Şu başlığı bi inceler misiniz?
:arrow: viewtopic.php?f=39&t=12232

KOLAY GELSİN...
basbul
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen basbul »

ewt incedim daha öncede incelemiştim ama burda alt alta konması ile ilgili yönergeler var benim kodlarla da aram pek iyi değil olsaı bi kod değişikliğinde yada başka türlü nasıl yan yana getirebilirm alt forumları bilmiyorum.. yinede teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

basbul yazdı:ewt incedim daha öncede incelemiştim ama burda alt alta konması ile ilgili yönergeler var benim kodlarla da aram pek iyi değil olsaı bi kod değişikliğinde yada başka türlü nasıl yan yana getirebilirm alt forumları bilmiyorum.. yinede teşekkür ederim
Gayet basit bi değişiklik 2 dk. nızı bile almaz... Nerede takılmıştınız?

Bunun başka türlü yan yana getirmesi olamaz kesinlikle kod değişikliği yapmalısınız....
basbul
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen basbul »

Aç :
includes/functions_display.php

Bul :

foreach ($subforums_list as $subforum)
{
$s_subforums_list[] = '<a href="' . $subforum['link'] . '" class="subforum ' . (($subforum['unread']) ? 'unread' : 'read') . '">' . $subforum['name'] . '</a>';
}
$s_subforums_list = (string) implode(', ', $s_subforums_list);

İle Değiştir :

{
$s_subforums_list[] = '<br /><a href="' . $subforum['link'] . '" class="subforum ' . (($subforum['unread']) ? 'unread' : 'read') . '">' . $subforum['name'] . '</a>';
}
$s_subforums_list = (string) implode('', $s_subforums_list);

şimdi değiştirceğim kodda nerelerde oynama yada ekleme yapmalıyım yan yana getirmek için alt forumları bu konuda yardımınızı istiyorum tabi eğer değişiklik yapılcak kod grubu yukardakiler ise :D
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

basbul yazdı:Aç :
includes/functions_display.php

Bul :

{
$s_subforums_list[] = '<a href="' . $subforum['link'] . '" class="subforum ' . (($subforum['unread']) ? 'unread' : 'read') . '">' . $subforum['name'] . '</a>';
}
$s_subforums_list = (string) implode(', ', $s_subforums_list);

İle Değiştir :

{
$s_subforums_list[] = '<br /><a href="' . $subforum['link'] . '" class="subforum ' . (($subforum['unread']) ? 'unread' : 'read') . '">' . $subforum['name'] . '</a>';
}
$s_subforums_list = (string) implode('', $s_subforums_list);

şimdi değiştirceğim kodda nerelerde oynama yada ekleme yapmalıyım yan yana getirmek için alt forumları bu konuda yardımınızı istiyorum tabi eğer değişiklik yapılcak kod grubu yukardakiler ise :D
phpBB'de MOD kurmak gibi birşey bu o yüzden bu makaleyi okumalısınız;
:arrow: http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=108

Arkadaşım birşey yok aslında... dediği dosyayı açacaksınız. BUL dediği kodun aynısını bulacaksınız dosyanızda sonra o bulduğunuzla ile değiştir yazanı değiştireceksiniz... Sonra eski dosyanın yerine yükleyeceksiniz alanınıza hepsi bu kadar...
zeusbeyblade
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen zeusbeyblade »

eklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum bu yanyana yapıyor kesin değilmi
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

zeusbeyblade yazdı:eklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum bu yanyana yapıyor kesin değilmi
Arkadaşım phpBB'de orjinalde zaten yanyana geliyor... ( Son sürümde bi farklılık olmadıysa )

Tam olarak ne yapmak istediğinizi paint ile anlatır mısınız?
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Arkadaşım az önce inceledim ve 3.0.2 de sizin dediğiniz durum söz konusu değil... Yani orjinalinde alt alta değil yan yana zaten...

:idea: Yani yapmak istediğiniz http://www.phpbb.com/community/ resmi sitesindeki durum ise sürümünüzün orjinal includes/functions_display.php dosyasını yüklemenizi öneririm...

:!: Daha sonra önbellek temizliği yapmayı unutmayınız...

İkonların bozulma durumunu ise anlayamadım... Nasıl bozuluyor?

İncelemek için adres verir misiniz?
zeusbeyblade
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen zeusbeyblade »

Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

zeusbeyblade yazdı:http://www.beybladeweb.com
Arkadaşım bu site kapanmış... Süresi bitmiş galiba...
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

VSaBaH yazdı: Arkadaşım bu site kapanmış... Süresi bitmiş galiba...
http://www.beybladeweb.com/Forum/

bi yanlışınız var galiba :) Çünkü bu adresteki forumda bahsedilen hata göze çarpıyor..
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

radyobulut yazdı:
VSaBaH yazdı: Arkadaşım bu site kapanmış... Süresi bitmiş galiba...
http://www.beybladeweb.com/Forum/

bi yanlışınız var galiba :) Çünkü bu adresteki forumda bahsedilen hata göze çarpıyor..
Dün aynı linke tıkladığımda sunucu sitesinin reklamını almıştım... Anlayamadım doğrusu?

Sanırım sorunu halletmiş arkadaş forumlar yanyana çıkıyor... ;)

Buton sorunu için de bu adresteki resim dosyasını değiştirmeniz yeterli olacaktır...

:arrow: http://www.beybladeweb.com/Forum/styles ... bforum.gif
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir